Κάθε ελαιόλαδο, ένας γευστικός προορισμός

Κάθε ελαιόλαδο, ένας γευστικός προορισμός

Η Delicious Crete γιορτάζει τον πρώτο χρόνο παρουσίας της στον χώρο των ιδιαίτερων γεύσεων και “deli” τροφίμων και μας παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα σε αποκλειστική παραγωγή: Καπνιστό ελαιόλαδο, Άνθος αλατιού σε ελαιόλαδο και Φασκόμηλο σε ελαιόλαδο.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ο στόχος της Delicious Crete είναι κάθε ιδέα και κάθε πειραματισμός να  αποτέλεσουνν ένα γευστικό ταξίδι μέσα στην παράδοση και στην κρητική γη, που με σεβασμό έχουν προσαρμόσει στις γεύσεις των προϊόντων τους, τα οποία και αγαπήθηκαν γρήγορα από τον κόσμο.

Γιατί, όπως ακριβώς και η γλώσσα, έτσι και η μαγειρική, μέσα από την παράδοση, διατηρείται, μεταλλάσσεται  προσαρμόζεται, και εμπλουτίζεται. Για αυτό και παραμένει ζωντανή!

Η Delicious Crete διαθέτει διάφορα προϊόντα, όπως ρύζι και όσπρια, ελιές, μέλι, αλάτια, σάλτσες. Όμως, εδώ θα μιλήσουμε ειδικά για τα τρία νέα προϊόντα που θα μιλήσουν… στη γλώσσα μας!

Το Καπνιστό ελαιόλαδο, με τη δυνατή και διαρκή γεύση του «ελιόξυλου» αποκαλύπτεται σταδιακά στη γλώσσα, χωρίς να επισκιάζει τη γεύση του ελαιολάδου. Τέλειος συνδυασμός για σαλάτες που περιέχουν κοτόπουλο, για κρεατικά σχάρας και για όποια παρασκευή  θέλουμε να δώσουμε ένα τόνο καπνιστού.

Δείτε Επίσης
Οι ωραιότερες ψητές πατάτες!

Ο Ανθός αλατιού, (fleur de sel) μαζεμένος με το χέρι από τα Σφακιά, αγκαλιάζεται απαλά από το ελαιόλαδο. Ανακινώντας το μπουκάλι, οι κρύσταλλοι του αλατιού δημιουργούν ένα υπέροχο οπτικά αποτέλεσμα. Το χορτάτο μάτι διαδέχεται η μεστή γεύση του αλατισμένου ελαιολάδου. Γεύση που κάνει κάθε πιάτο να ξεχωρίζει.

Το Φασκόμηλο, με καθαρή και βαθιά γεύση, απαλά πιπεράτη, αναδεικνύει ένα καθαρά μεσογειακό άρωμα. Μια έκπληξη αυτός ο συνδυασμός, με τόσα πολλά αρώματα να ξεπηδούν από τα κλωναράκια του Φασκόμηλου. Ένας συνδυασμός που δικαιώνει κάθε είδους γαστρονομικού πειράματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: DELICIOUS CRETE: Ομήρου 13, Ηράκλειο, Κρήτη, τηλ.: 2810 231318, 2811180120, info@deliciouscrete.com και www.DeliciousCrete.com

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.