Δημοπρασία για καλό σκοπό

Δημοπρασία για καλό σκοπό
Δημοπρασία για καλό σκοπό
Δημοπρασία για καλό σκοπό
Προβολή Φωτογραφιών
Δημοπρασία για καλό σκοπό

Σε δημοπρασία βγάζουν σπάνια, προσωπικά τους νintage κομμάτια διάσημες γυναίκες από τον χώρο της μόδας και της τέχνης, προκειμένου να συνεισφέρουν οικονομικά στο ‘Ιδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού (BCRF).

Aπό την Ελένη Λογοθέτη

Τη δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, διοργανώνει το Resee.com, μια ιστοσελίδα ειδική σε ξεχωριστά νintage είδη από δεύτερο χέρι, στην καρδιά του Οκτωβρίου, του μήνα που αφιερώνεται στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.
Από τις 15 Οκτωβρίου και για τρεις ημέρες, έως την Κυριακή, ανάμεσα στα κομμάτια που θα δημοπρατηθούν είναι το σακάκι Chanel που φορούσε η Κλόντια Σίφερ κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας του γαλλικού οίκου το 1995, καθώς και ρούχα από το προσωπικό βεστιάριο της Κάιλι Μινόγκ, της πάλαι ποτέ μούσα του Ιβ Σεν Λοράν και του Τομ Φροντ, της ντίβας της φωτογραφίας και σκηνοθέτης Σίντι Σέρμαν, της Ιταλίδας σχεδιάστριας Γκαμπριέλα Κρέσπι και της Γαλλίδας πρέσβειρας της ομορφιάς Ινές ντε λα Φρεσάνζ, όλες προσφέρουν ένα ιδιαίτερο κομμάτι από την γκαρνταρόμπα τους.

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στη δημοπρασία, θα μπορούν να κάνουν μια δωρεά στο BRCF.

Δείτε Επίσης
«Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto»: Η ζωή και η καριέρα της σπουδαίας σχεδιάστριας στο V&A Museum

Το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού εδρεύει στη Νέα Υόρκη και είναι μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Είναι προσηλωμένο στην επίτευξη της πρόληψης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού και για τον λόγο αυτό στηρίζει την κλινική και τη μεταγραφική έρευνα σε κορυφαία πανεπιστήμια και ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα χρηματοδοτεί πάνω από 200 ερευνητές σε έξι ηπείρους και 13 χώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει στην ιστοσελίδα του (www.bcrfcure.org).

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.