Το νέο τεχνολογικό «θαύμα»!

Το νέο τεχνολογικό «θαύμα»!
Το νέο τεχνολογικό «θαύμα»!
Το νέο τεχνολογικό «θαύμα»!
Προβολή Φωτογραφιών
Το νέο τεχνολογικό «θαύμα»!

Το πρώτο smartphone στον κόσμο με dual-lens Leica είναι το Huawei P9, που προήλθε από τη σύμπραξη δύο ηγετικών brands από τον χώρο των smartphones και της φωτογραφίας – της Huawei και της Leica και βρίσκεται πλέον στην ελληνική αγορά. 

Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Huawei Ρ9 από το Huawei Consumer Business Group στην Ελλάδα,  με επίσημο «πρεσβευτή» τον διεθνούς φήμης καλοθοσφαιριστή του NBA και της Εθνικής Ελλάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο,  έγινε πριν λίγο καιρό στην Αθήνα.

Εξίσου εντυπωσιακή με τα ίδια τα smartphones Huawei Ρ9 είναι και η διαφημιστική ταινία της νέας συσκευής στην οποία πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson και ο Henry Cavill, Global Product Ambassadors της σειράς!

Το Huawei Ρ9 διαθέτει την κορυφαία κάμερα dual-lens σε smartphone,  ανεβάζοντας το επίπεδο της τεχνολογίας κάμερας σε κινητό τηλέφωνο και προσφέροντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια στην αποτύπωση των  ζωηρών χρωμάτων και δυναμικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, με το μοναδικό στιλ της Leica. Με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, το P9 οφείλει τη δύναμή του στο νέο Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based επεξεργαστή για πρωτόγνωρη απόδοση, και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

Δείτε Επίσης
Το φαινόμενο του phubbing: Τι σημαίνει και πώς μας επηρεάζει

Το P9 διαθέτει μίνιμαλ DNA design, όπως οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ (Platinum), ενώ κάθε συσκευή P9 είναι μια τέλεια κατασκευή από κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού.
Οι συσκευές της οικογένειας Huawei Ρ9 δικαιολογημένα αποτελούν την επιτομή της κομψότητας, του design, της υψηλής τεχνολογίας και της καινοτομίας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών που έχει φέρει τον τεχνολογικό κολοσσό της Huawei στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση http://consumer.huawei.com/gr.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.