Πιο πολύτιμο το κινητό από… τους άνδρες;

Πιο πολύτιμο το κινητό από... τους άνδρες;

Αποτέλεσμα αληθινή έκπληξη! Τα κινητά τηλέφωνα καταγράφηκαν σε υψηλότερη θέση από ό,τι οι εραστές και σύντροφοι σε μια δημοσκόπηση στη Μεγάλη Βρετανία σχετική με το τι θεωρούν οι γυναίκες πολύτιμο!

Eπιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Η δημοσκόπηση  διενεργήθηκε από τον τον ιστότοπο Borro.com σε 4.000 γυναίκες και έδειξε ότι οι 4 στις 10 δήλωσαν ότι θα «καταστραφούν», αν χάσουν το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ το 30% παραδέχθηκε ότι θα μπορούσαν να ζήσουν χαρούμενες και χωρίς έναν άνδρα στη ζωή τους! Μάλιστα, όσες είναι μητέρες, στην κορυφή της λίστας των πιο πολύτιμων πραγμάτων είναι το κινητό τους και ακολουθούν οι φωτογραφίες και οι καλύτεροι φίλοι τους.

Μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων, οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν ότι οι εραστές και σύντροφοι έρχονται στην πέμπτη θέση στη λίστα, ευτυχώς…  πάνω από τα διαμαντένια δαχτυλίδια, τα κατοικίδια ζώα και τους φορητούς υπολογιστές.

Επιπλέον μία στις πέντε θα εξέταζε το ενδεχόμενο να  ενεχυριάσει πολύτιμα αποκτήματα για να αυξήσει αναγκαία μετρητά, και η πλειοψηφία θα μπορούσε να βάλει ενέχυρο τον φίλο ή τον σύζυγο με αντάλλαγμα £ 700.000!!!

Ο γενικός διευθυντή του Borro.com, Paul Aitken, δήλωσε: «Ο κατάλογος σίγουρα έκρυβε μερικές εκπλήξεις, όπως ότι οι άνδρες θα καταλάμβαναν χαμηλότερη θέση από τις φωτογραφίες και τα κινητά τηλέφωνα!». Οι υπεύθυνοι ψάχνοντας μία εξήγηση είπαν: «Ίσως οι φωτογραφίες θεωρούνται πολύ σημαντικές γιατί συνδέονται με αναμνήσεις ή διασκεδαστικές στιγμές, επίσης το να χάσεις το κινητό τηλέφωνο είναι σαν να χάνεις τις διασυνδέσεις σου, κάτι που οι γυναίκες δεν το θέλουν καθόλου».

Δείτε Επίσης
Το φαινόμενο του phubbing: Τι σημαίνει και πώς μας επηρεάζει

Η έρευνα διαπίστωσε ότι όσα πράγματα θεωρούν οι γυναίκες πολύτιμα, τις κάνουν να χαμογελούν τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα και αυτό αφορά το 70% από αυτές. Ενώ μεταξύ των 20 κορυφαίων πραγμάτων περιλαμβάνονται ένα αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια, το concealer και η μάσκαρα. Μας προκαλεί έκπληξη;

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι η μέση γυναίκα θα δαπανήσει περίπου 800 ευρώ τον χρόνο για απολαύσεις – όπως κραγιόν ή κοσμήματα – προς ενίσχυση της διάθεσης.

TO TOP 20: ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε τη λίστα και δείτε σε τι συμφωνείτε ή τι σας κάνει έκπληξη και μπορεί μέχρι και να χαμογελάτε!

 1. Η μητέρα
 2. Οι φωτογραφίες
 3. Το κινητό τηλέφωνο
 4. Η καλύτερη φίλη
 5. Ο εραστής/ σύζυγος
 6. Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι
 7. Το κατοικίδιο
 8. Το Laptop
 9. Ο ισιωτήρας μαλλιών
 10. Μία τσάντα
 11. Το πορτοφόλι
 12. Το αυτοκίνητο
 13. Το iPod
 14. Τα αγαπημένα παπούτσια
 15. Το τσιμπιδάκι για τα φρύδια
 16. Η μάσκαρα
 17. Το αγαπημένο τους παιχνίδι
 18. Τα παλιά ερωτικά γράμματα
 19. Ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια
 20. Οι παντόφλες

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.