Το ροζ κορδελάκι κατά του καρκίνου του μαστού γίνεται νόμισμα!

Το αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ θα διατεθεί στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, σε 10 εκατομμύρια νομίσματα
Το αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ θα διατεθεί στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, σε 10 εκατομμύρια νομίσματα
Ο Jean-Christophe Jourde, Πρόεδρος του Le Cancer du Sein, Parlons-en! και ο Γενικός Διευθυντής των The Est?e Lauder Companies, στη Γαλλία με την ειδική συσκευασία του κέρματος
Προβολή Φωτογραφιών
Το αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ θα διατεθεί στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, σε 10 εκατομμύρια νομίσματα

To γαλλικό νομισματοκοπείο δημιούργησε ένα αναμνηστικό κέρμα με το σήμα του Pink Ribbon για να τιμήσει το Le Cancer du Sein, Parlons-en! και την 25η  Επέτειο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies, με τον πρώην Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να «κόβει» το πρώτο κέρμα!

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Προς τιμήν της 25η Επετείου της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies, το Γαλλικό Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα Le Cancer du Sein, Parlons-en!, συνεργάστηκε με το γαλλικό νομισματοκοπείο (Monnaie de Paris), για να δημιουργήσουν ένα περιορισμένης έκδοσης αναμνηστικό κέρμα-ευρώ.

Η τελετή παρουσίασης έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Μαΐου κατά την οποία, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ “έκοψε’’ το πρώτο νόμισμα μαζί με τον Jean-Christophe Jourde, Πρόεδρο του Le Cancer du Sein, Parlons-en! και τον Γενικό Διευθυντή των Estée Lauder Companies στην Γαλλία.

«Αυτό το ειδικό κέρμα, με το ροζ κορδελάκι που συν-δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια από την εκλιπούσα Evelyn H. Lauder,  είναι μια εξαιρετική τιμή και μια σημαντική διάκριση για την Εκστρατεία μας. Με μεγάλη υπερηφάνεια παρευρέθηκα στην παρουσίαση αυτού του ιστορικού κέρματος προς τιμήν της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του μαστού των Estée Lauder Companies και του Ιδρύματος Le Cancer du Sein, Parlons-en!. Το ροζ κορδελάκι έχει γίνει το παγκόσμιο σύμβολο της υγείας του μαστού, ενώνοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Το Le Cancer du Sein, Parlons-en! βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση της νόσου στη Γαλλία, βοηθώντας να συγκεντρωθούν πόροι για τη χρηματοδότηση ερευνών, αλλά και για την ενημέρωση της σημαντικότητας της έγκαιρης διάγνωσης. Τι σημαντική στιγμή-ορόσημο να συνεργαστεί με το Monnaie de Paris, το οποίο δημιουργεί νομίσματα για περισσότερα από 1.000 χρόνια (πρόκειται για το παλαιότερο νομισματοκοπείο στον κόσμο), ανυψώνοντας τον σκοπό μας ακόμα περισσότερο!», δήλωσαν ο Jean-Christophe Jourde, Πρόεδρος του Le Cancer du Sein, Parlons-en! και ο Γενικός Διευθυντής των The Estée Lauder Companies, στη Γαλλία.

Δείτε Επίσης
Η Dr.Jart+, γιορτάζει στην Ελλάδα!

Το αναμνηστικό κέρμα των 2 Ευρώ, θα διατεθεί στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 στη Γαλλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη, σε 10 εκατομμύρια νομίσματα. Δύο ακόμη αναμνηστικά κέρματα θα είναι ακόμα διαθέσιμα σε 10 Ευρώ και 20 Ευρώ σε ειδική συσκευασία και από αυτά τα €2 από κάθε πώληση θα δωρίζεται στο Cancer du Sein, Parlons-en! για μια συνολική δωρεά ποσού 40.000 ευρώ.

Το κέρμα θα είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω του cancerdusein.org, monnaiedeparis.fr και στα ταχυδρομεία του Παρισίου. Με την δωρεά αυτή το Le Cancer du Sein, Parlons-en! θα επιχορηγήσει ιατρική έρευνα, η οποία θα ανακοινωθεί σε τελετή απονομής τον Σεπτέμβριο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.