Ανοιξιάτικο στεφάνι: Φτιάξτε το δικό σας με boho chic διάθεση!

Ανοιξιάτικο στεφάνι: Φτιάξτε το δικό σας με boho chic διάθεση!

Φτιάξτε ένα πολύ εύκολο στεφάνι για να στολίσετε κάποια πόρτα, παράθυρο, μπλακονόπορτα ή ακόμη και έναν τοίχο στο σπίτι σας! Με διάθεση ανάλαφρη και πολύ ανοιξιάτικη, θα χρησιμοποιήσετε λουλούδια, διάφορες κορδέλες και λουλουδάτα υφάσματα σε παστέλ χρώματα!

Μία απλή αλλά πολύ όμορφη ιδέα που θα διατηρήσει την ανοιξιάτικη διάθεση ακόμη και όλο τον χρόνο στο σπίτι σας! Τα υλικά είναι πολύ φθηνά και εύκολα, όσο εύκολη είναι και η διαδικασία. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να είναι πανέμορφο. Λίγο χίπικο, λίγο κομψό, λίγο θηλυκό και λίγο ρομαντικό! Ανάλογα με τα χρώματα και τα λουλούδια που θα επιλέξετε θα έχετε και την ανάλογη εμφάνιση. Εμπνευσθείτε από τις φωτογραφίες!

Θα χρειαστείτε:

  • Διάφορες κορδέλες ή κομμάτια από διάφορα υφάσματα στα χρώματα που αγαπάτε
  • Ένα στεφάνι κεντήματος
  • Ψαλίδι
  • Ψεύτικα λουλούδια της επιλογής σας
  • Κόλλα
  • Χαρτόνι

Οδηγίες βήμα-βήμα

1. Αφαιρέστε το εξωτερικό τμήμα από το στεφάνι κεντήματος. Θα χρειαστείτε μόνο το εσωτερικό κομμάτι του.

2. Αφού επιλέξετε τις κορδέλες σας, κόψτε την καθεμία σε μήκος περίπου 2 μέτρα (ή ανάλογα με το πόσο μακριά θέλετε να κρέμονται).

3. Χρησιμοποιώντας μια απλή τεχνική για να κάνετε κόμπους για να δέσετε μία μία τις κορδέλες στο στεφάνι. Μία κάθε φορά. Θα χρειαστείτε 6-10 κομμάτια ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το στεφάνι σας και πόσο φαρδιά είναι η κορδέλα σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δέσετε απλά τις κορδέλες στο στεφάνι. Εάν επιλέξετε να δέσετε με απλούς κόμπους τις κορδέλες, θα πρέπει να υπολογίσετε περίπου τα διπλάσια κομμάτια για να γεμίσετε το στεφάνι.

4. Κόψτε ένα κομματάκι χαρτονιού σε μέγεθος που να ταιριάζει στα λουλούδια σας. Τα κολλάτε πάνω στο στεφάνι με ζεστή κόλλα. Αφήστε να κρυώσει και στεγνώσει καλά πριν από το επόμενο βήμα.

5. Πάρτε τα λουλούδια σας και κόψτε (αν έχουν) τους μίσχους με ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια δημιουργείτε τη σύνθεση που θέλετε και τα κολλάτε πάνω στο χαρτονάκι με ζεστή κόλλα. Αφήστε την κόλλα να κρυώσει και στεγνώσει καλά πριν μετακινήσετε το στεφάνι σας.

6. Κρεμάστε το με ένα κομμάτι από κάποια από τις κορδέλες που χρησιμοποιήσατε στο σημείο που θέλετε και απολαύστε την όμορφη δημιουργία σας!

Ανοιξιάτικο στεφάνι: Φτιάξτε το δικό σας με boho chic διάθεση!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.