Απολαύστε το φως του ήλιου

Απολαύστε το φως του ήλιου
Απολαύστε το φως του ήλιου
Απολαύστε το φως του ήλιου
Απολαύστε το φως του ήλιου
Απολαύστε το φως του ήλιου
Προβολή Φωτογραφιών
Απολαύστε το φως του ήλιου

Mε αυτό το σύνθημα η ΙΚΕΑ παρουσιάζει μερικές δημιουργικές ιδέες που θα μας φτιάξουν το κέφι και θα μας βάλουν στην εαρινή διάθεση! 

Ξεκινήστε με ανοιξιάτικα υφάσματα, φυτά, διακοσμητικά και φωτιστικά. Στη συνέχεια, διαλέξτε μια άνετη πολυθρόνα, τα αγαπημένα σας βιβλία και ίσως μια κούπα καφέ ή ένα παγωμένο τσάι! Μετατρέψτε τον χώρο δίπλα στο
παράθυρο σε ένα χώρο όπου θα «φορτίζετε τις μπαταρίες» σας και θα απολαμβάνετε το φως του ήλιου.

Όταν ο ήλιος αποφασίζει να κάνει την εμφάνισή του έπειτα από έναν μακρύ χειμώνα, πολλές φορές μας φαίνεται ότι είναι πολύ έντονος! Μια λύση θα ήταν να τον … αποκλείσουμε! Αλλά γιατί να μην διαλέξουμε μια καλύτερη λύση; Οι διαφανείς κουρτίνες σας επιτρέπουν να φιλτράρετε το φως του ήλιου, ώστε να διαχέεται ομοιόμορφα στον χώρο με μειωμένη ένταση.

Δώστε ζωντάνια στα παράθυρά σας, προσθέτοντας δεύτερες κουρτίνες με διαφορετικά μοτίβα και παίξτε με το φως του ήλιου, ανάλογα με τη διάθεσή σας! Τονίστε τα παράθυρα με αξεσουάρ, όπως καινούργια κουρτινόξυλα που θα προσθέσουν την τελευταία πινελιά στα παράθυρά σας. Ακριβώς σαν τα κοσμήματα, που «ολοκληρώνουν» την εμφάνισή μας και δίνουν έναν αέρα κομψότητας. Αλλά το καλύτερο είναι, ότι μπορείτε να τα αλλάξετε πολύ εύκολα, όταν έχετε τη διάθεση να κάνετε αλλαγές, ή όταν το «απαιτεί» κάποια ειδική περίσταση.

Δείτε Επίσης
Οι γωνιές του σπιτιού σας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο όμορφες, αφού τώρα η ΙΚΕΑ προσφέρει στα μέλη του ΙΚΕΑ FAMILY -20% σε όλα τα κεριά // Ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών, χαρίστε λάμψη σε κάθε γωνιά με συνθέσεις από κεριά, όπως τα θαυμάσια κεριά της ΙΚΕΑ, που θα βρείτε σε διάφορα χρώματα και στιλ

Μία ακόμη δημιουργική ιδέα είναι τα φτιάξετε τα δικά σας αμπράς, και μάλιστα έτσι ώστε να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή κορδέλα που συγκρατεί την κουρτίνα. Είναι ένας ωραίος τρόπος να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Και είναι πολύ εύκολο να γίνετε καλλιτέχνες με αυτό!

Απλά επιλέξτε ένα περισσευούμενο κομμάτι από το αγαπημένο σας ύφασμα, διπλώστε το και κόψτε το σε λωρίδες. Στη συνέχεια, τυλίξτε το και δέστε το με μια κορδέλα. Τοποθετήστε το γύρω από την κουρτίνα σας και προσαρμόστε λίγο το σχήμα του ώστε να πάρει τη μορφή που σας αρέσει. Έτοιμο!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.