Αφιερωμένη στα κατοικίδια η νέα σειρά UTSÅDD της ΙΚΕΑ

Αφιερωμένη στα κατοικίδια η νέα σειρά UTSÅDD της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη νέα σειρά UTSÅDD, η οποία απευθύνεται στα πιο χαδιάρικα μέλη της οικογένειάς σας, τα κατοικίδια!

Για την ΙΚΕΑ ένα σπίτι πρέπει να είναι λειτουργικό για όλους όσοι ζουν σε αυτό, ακόμη και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, όπως οι γάτες και οι σκύλοι. Έτσι, ανέπτυξαν τη συλλογή UTSÅDD που θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη, και τη δική σας πιο πρακτική, χωρίς να επηρεάζει το στιλ του χώρου σας.

Η συλλογή UTSÅDD περιλαμβάνει μία σειρά από άνετα κρεβάτια για μικρόσωμα και πιο μεγαλόσωμα ζωάκια, μια ποικιλία από κρυψώνες που επιτρέπουν στις γάτες να απολαμβάνουν την ησυχία τους, ενώ παραμένουν σε εγρήγορση, κουβέρτες, κεραμικά μπολ ακόμη και αντιολισθητικό σουπλά που διατηρεί τον χώρο καθαρό.

Με τη συλλογή UTSÅDD της ΙΚΕΑ είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για να κάνετε τη ζωή των αγαπημένων σας κατοικίδιων στο σπίτι λίγο καλύτερη.

Η σειρά επίσης περιλαμβάνει παιχνίδια! Άλλωστε, αν μπορούσε να αποφασίσει ο σκύλος σας, πιθανότατα θα έπαιζε όλη μέρα. Και με τα παιχνίδια UTSÅDD, μπορεί.

Δείτε Επίσης
Τι έρχεται τον Αύγουστο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας;

Τα παιχνίδια της σειράς είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμα και τα πιο δραστήρια σκυλιά, ώστε να μπορείτε να παίζετε μαζί τους όσο συχνά θέλετε.

Βρείτε τα προϊόντα της νέας σειράς στα καταστήματα IKEA ή επισκεφθείτε το www.ikea.gr.

#ikea #zoumemazi #dimiourgoumemazi

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.