Μπάνιο: Πώς να τακτοποιήσετε τις πετσέτες σας με στιλ!

Μπάνιο: Πώς να τακτοποιήσετε τις πετσέτες σας με στιλ!
Μπάνιο: Πώς να τακτοποιήσετε τις πετσέτες σας με στιλ!
Αν έχετε χώρο, ένα ξύλινο έπιπλο που πάνω θα τοποθετήσετε τις πετσέτες σας είναι μία ρουστίκ και κομψή λύση
Σε ένα μπάνιο με έλλειψη χώρου, εκμεταλλευθείτε τον χώρο πάνω από την μπανιέρα για να βάλετε ράφια ή κάντε το ίδιο κάτω από τον νιπτήρα
Τα ψάθινα καλάθια δημιουργούν χώρο αποθήκευσης αλλά και στιλ! // Κρεμάστε διαφορετικού μεγέθους καλάθια σαν ράφια στον τοίχο και βάλτε τις πετσέτες σας διπλωμένες σε ρολά +5
Προβολή Φωτογραφιών
Μπάνιο: Πώς να τακτοποιήσετε τις πετσέτες σας με στιλ!

Το μπάνιο μας μπορεί να πάρει άλλο αέρα με μικρές παρεμβάσεις, αποκτώντας στιλ αλλά και αίσθηση απόλυτης τάξης και οργάνωσης… για να μας φτιάχνει τη διάθεση. Ιδέες και δημιουργικοί τρόποι για να τοποθετήσετε σε πρώτη ζήτηση τις πετσέτες σας παίζοντας και διακοσμητικό ρόλο!

από τη Μαρία Καλοπούλου 

Πολύ συχνά το μπάνιο είναι μικρό αλλά και… παραμελημένο! Ενώ το θέμα της αποθήκευσης είναι  ένας μόνιμος πονοκέφαλος. Πώς θα έχετε τις πετσέτες σας πρακτικά τοποθετημένες; Πού να τις βάλετε; Μερικές προτάσεις διακόσμησης για να τακτοποιήσετε με έξυπνο και όμορφο τρόπο τις πετσέτες του μπάνιου σας.

Κλασικές ιδέες

Τα ντουλάπια κάτω και δίπλα από τον νιπτήρα είναι ο κλασικός τρόπος. Μπορεί να είναι από τις ιδέες που έχουν τα περισσότερα μπάνια, όμως μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά επιλέγοντας το σχέδιο ή το χρώμα ή το υλικό του ντουλαπιού.

Ράφια, ράφια, ράφια

Απλή, λιτή και μίνιμαλ πρόταση. Ειδικά αν το μπάνιο σας είναι μικρό, εκμεταλλευτείτε ένα μικρό σημείο του τοίχου και βάλτε ράφια, έτσι ώστε να αποκτήσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Πέρα από τον έξτρα χώρο που αφήνουν ελεύθερο, δίνουν στο μπάνιο δομή, ύφος, χωρίς να χάνουμε ούτε από πρακτικότητα. Επιπλέον, τα ανοιχτά ράφια με τέλεια διπλωμένες τις πετσέτες μας, δίνουν και μία πινελιά διακόσμησης, αν έχουμε επιλέξει χρώματα που είναι σε αρμονία με τα πλακάκια μας ή πάλι λευκές για μία αίσθηση… spa!

Σκαλιέρες

Μία πολύ εμπνευσμένη ιδέα, με όχι ιδιαίτερο κόστος που μπορείτε να την μεταμορφώσετε με διάφορους τρόπους. Αν είναι μία σκαλιέρα με φαρδιά σκαλιά μπορείτε να βάλετε ψάθινα καλάθια και να αποθηκεύσετε εκεί τις πετσέτες. Ή πιο ελαφριά μεταλλικά καλάθια που θα βρείτε σε διάφορα σχήματα και όγκους.

Η σκαλιέρα ανάλογα με το γούστο σας μπορεί να είναι ξύλινη ή μεταλλική, στενή ή πιο φαρδιά πάντα σε σχέση με τις διαστάσεις του μπάνιου σας.

Ιδιαίτερες κατασκευές

Για το τέλος δε θα μπορούσαν να λείπουν οι λίγο πιο ιδιαίτερες και “έξυπνες” κατασκευές. Μπορείτε να πάρετε καφάσια, να τα βάψετε στα χρώματα που σας αρέσουν και να δημιουργήσετε ένα έπιπλο για πετσέτες.

Δημιουργήσετε ραφιέρα από κρεμαστά ράφια με σχοινί και να τοποθετήσετε τις πετσέτες σας αλλά και τα βαζάκια σας.

Αναζητήστε ή κατασκευάστε μία ραφιέρα από μέταλλο για πιο μοντέρνο ντηζάιν. Με λίγη φαντασία όλα γίνονται πιο όμορφα!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.