Ένα φυσικό αρωματικό που θα κάνει το σπίτι σας να μοσχοβολά!

Ένα φυσικό αρωματικό που θα κάνει το σπίτι σας να μοσχοβολά!

Δεν είναι μόνο η τάξη και η καθαριότητα που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση του σπιτιού μας. Σίγουρα ξέρετε πόσο σημαντικό είναι ένα σπίτι να αποπνέει μία ωραία, φρέσκια μυρωδιά! Σας προτείνουμε μία ιδέα για να φτιάξετε πολύ εύκολα ένα φυσικό αρωματικό χώρου που δεν στοιχίζει τίποτα.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Καθαρίσατε και τακτοποιήσατε τον χώρο του σαλονιού και την κουζίνα σας. Και τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε τα πάντα να μοσχοβολούν και μάλιστα… λίγο από φθινόπωρο!

Η απλή συνταγή περιλαμβάνει μήλο, πορτοκάλι και κανέλα! Ιδιαίτερα δε, η μυρωδιά της κανέλας λένε ότι προκαλεί ένα αίσθημα ευφορίας, ενώ βοηθά και τη μνήμη…

Τι κάνουμε λοιπόν;

Για να φτιάξετε το αρωματικό σας θα χρειαστείτε: 1-2 μεγάλα μήλα κομμένα σε φέτες, 1-2 μεγάλα πορτοκάλια κομμένα σε φέτες, 5 μπαστουνάκια κανέλας, 1-2 κ.σ. γαρίφαλα, 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ.

Δείτε Επίσης
Ποτ-πουρί για να σας ερωτευθεί

Γεμίζουμε μία μεσαία κατσαρόλα με νερό, βάζουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και τα αφήνουμε λίγο ακόμη. (Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη για να μην στεγνώσει το μείγμα).

Στη συνέχεια, μοιράζουμε το μείγμα σε βαζάκια και τα τοποθετούμε σε διάφορες γωνίες των χώρων που θέλουμε, ώστε να μοσχοβολήσει όλο το σπίτι.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.