Ένα θερμό καλωσόρισμα!

Ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια σκορπά χρώμα και δημιουργεί καλή διάθεση για σας και τους καλεσμένους σας

Υπάρχουν μερικά μυστικά… που κάνουν το σπίτι σας πιο άνετο και όμορφο για σας αλλά και δίνουν το αίσθημα της φιλοξενίας στους καλεσμένους σας. Τέσσερις πολύ απλές ιδέες που αλλάζουν την ατμόσφαιρα!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ένα βάζο με λουλούδια

Δεν υπάρχει πιο όμορφο καλωσόρισμα για σας αλλά και για τους καλεσμένους σας από ένα υπέροχο, πολύχρωμο μπουκέτο από λουλούδια. Αν ο χώρος σας το επιτρέπει, τοποθετήστε το έτσι ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζετε μπαίνοντας στο σπίτι.

Κι ένα μυστικό: Τι θα λέγατε για ένα μικρό μπουκέτο λουλούδια στο μπάνιο; Είναι το σημείο που σχεδόν κάθε επισκέπτης μας θα πάει. Γιατί να μην είναι στολισμένος; Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε!

Τα αρωματικά κεριά, όπως της εταιρείας Dyptique, χαρίζουν καλαισθησία και αρωματίζουν μοναδικά το σπίτι σας
Τα αρωματικά κεριά, όπως της εταιρείας Dyptique, χαρίζουν καλαισθησία και αρωματίζουν μοναδικά το σπίτι σας

Μία απολαυστική ευωδιά

Κατ’ αρχήν ανοίξτε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας για να μπει καθαρός αέρας και να ανανεωθεί η ατμόσφαιρα του σπιτιού. Στη συνέχεια ανάψτε αρωματικά κεριά (προτιμήστε καλής ποιότητας, που και καλύτερα και πιο αργά καίγονται, και δεν έχουν χημικά και το άρωμά τους είναι εξαιρετικό). Τα κεριά πρέπει να βρίσκονται σε «στρατηγικά» σημεία, τόσο για να χαρίζουν ατμόσφαιρα όσο και για να διαχέεται καλύτερα το άρωμά τους.

Κι ένα μυστικό: Η τάση τον τελευταίο καιρό είναι να έχουμε αρωματικά κεριά με πιο ιδιαίτερα αρώματα, π.χ. αρωματικά ξύλα, κεχριμπάρι, musk κ.λπ. ή το κερί από τη σειρά του προσωπικού μας αρώματος.

Ένα όμορφο χαλάκι στην εξώπορτά σας δίνει το πρώτο καλωσόρισμα!
Ένα όμορφο χαλάκι στην εξώπορτά σας δίνει το πρώτο καλωσόρισμα!

Κλέψτε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή

Το χαλάκι μπροστά από την εξώπορτά σας παίζει τον… ρόλο του. Δεν είναι μόνο για να σκουπίζετε τα πόδια σας! Δείχνει το στιλ και το ύφος του σπιτιού σας. Φροντίστε να είναι καθαρό, να μην είναι ξεφτισμένο, αλλά και διαλέξτε το, ώστε να ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή/και τα χρώματά του!

Κι ένα μυστικό: Θα μπορούσατε να «αναδημιουργήσετε» το χαλάκι σας. Μπορείτε να το βάψετε μόνη σας σε λιγότερο από 1 ώρα. Χρησιμοποιήστε κατάλληλη μπογιά για ψάθα, όπως ένα πλαστικό χρώμα γιατί είναι πιο ανθεκτικό και για περισσότερη σιγουριά περάστε το μετά με ένα αδιάβροχο σπρέι.

Δείτε Επίσης
Περιποίηση Χ 2!!

Οι μαξιλάρες μπορούν να δώσουν λύσεις όταν έχετε περισσότερους καλεσμένους, όπως αυτές οι ιδέες από το ΙΚΕΑ
Οι μαξιλάρες μπορούν να δώσουν λύσεις όταν έχετε περισσότερους καλεσμένους, όπως αυτές οι ιδέες από το ΙΚΕΑ

Φροντίστε για την άνεση

Σκορπίστε όμορφα μαξιλάρια στον καναπέ, τις πολυθρόνες και τις καρέκλες σας. Δίνουν χρώμα, χαρίζουν στιλ, ενώ ταυτόχρονα κάνουν πιο άνετα τα καθίσματά σας ή αφήνουν ένα αίσθημα χαλάρωσης.

Κι ένα μυστικό: Μία ακόμη ιδέα, αν δεν έχετε μεγάλους χώρους και πολλά καθίσματα, να έχετε μερικές μαξιλάρες που μπορούν να σκορπιστούν στο πάτωμα για έξτρα θέσεις, ενώ στη συνέχεια μαζεύονται εύκολα σε ένα μεγάλο κουτί ή σε ένα ντουλάπι του σπιτιού σας για να μην καταλαμβάνουν χώρο.

Τα προϊόντα diptyque θα τα βρείτε: ΑΘΗΝΑ – attica City Link (κέντρο), attica Golden Hall (Μαρούσι) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – attica Τσιμισκή*, attica Mediterranean Cosmos*, Beautystore
ΙΚΕΑ: www.ikea.gr

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.