Επανόρθωση για όλα τα ρούχα

Επανόρθωση για όλα τα ρούχα
Ξέρουμε χρόνια τώρα για τις κρέμες επανόρθωσης της επιδερμίδας μας, ή για τα κοντίσιονερ επανόρθωσης των μαλλιών μας! Να όμως, που ήρθε η στιγμή να έχουμε και ένα απορρυπαντικό επανόρθωσης για τα ρούχα μας! 
Το καινοτόμο απορρυπαντικό ρούχων Persil Care & Repair προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση ενάντια στη φθορά των ρούχων. Χάρη στη νέα, μοναδική, ειδική φόρμουλα με Repairzyme®, το Persil Care & Repair επαναφέρει τα υφάσματα, μειώνει χνούδια και κόμπους από το πλύσιμο έως και 80% και φροντίζει τα ρούχα σε κάθε πλύση, ώστε να ανακτήσουν την αρχική λάμψη και υφή τους.
Εισχωρώντας βαθειά στις ίνες των ρούχων, το Persil Care & Repair αποτρέπει τη δημιουργία κόμπων και ταυτόχρονα επανορθώνει τα φθαρμένα ρούχα, προστατεύοντας χρώματα και υφάσματα.
Με νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, στην εντυπωσιακή χρυσή συσκευασία, το Persil Care & Repair έχει μοναδικό άρωμα και αποτελεί την καλύτερη φροντίδα των ρούχων για την προστασία χρωμάτων και υφασμάτων σε όλες τις πλύσεις.
Πάρτε τώρα μέρος στο μεγάλο online διαγωνισμό του Persil Care & Repair στο site www.renewmoments.gr και 2 μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από 1 ταξίδι για 2 άτομα στη Ρώμη.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.