Γλάστρες: ποια είναι η τάση που κάνει θραύση;

Γλάστρες: ποια είναι η τάση που κάνει θραύση;

Τα φυτά και τα λουλούδια κάνουν έναν χώρο πιο όμορφο αλλά και να μυρίζει υπέροχα. Για να διακοσμήσουμε, όμως, με αυτά το σπίτι χρειαζόμαστε γλάστρες και βάζα. Ποια είναι όμως, η τάση που κάνει θραύση;

Οι γλάστρες είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια για τη διακόσμησή του σπιτιού ή του μπαλκονιού μας. Ειδικά, το καλοκαίρι.

Το φετινό καλοκαίρι όμως, οι γλάστρες (αλλά και τα βάζα) μας επιστρέφουν στα φυσικά υλικά με κυρίαρχο τον πηλό και την τερακότα. Κλασικά υλικά, τα οποία όμως πρέπει να είναι είτε σε φυσικές αποχρώσεις είτε σε μαύρο!

Η μαύρη τερακότα λοιπόν αποτελεί την κυρίαρχη τάση

Οι διακοσμητές αλλά και τα πιο κομψά σπίτια των διασήμων προτείνουν το συγκεκριμένο υλικά και το συγκεκριμένο χρώμα!

Το μαύρο χρώμα στις γλάστρες κάνει αντίθεση με τα φωτεινά, πολύχρωμα φυτά και δίνει μια ιδιαίτερη στιλιστική πινελιά στην τελική εικόνα, διατείνονται.

Δείτε Επίσης
Διακόσμηση 2020: Όλες οι τάσεις που πρέπει να ξέρετε φέτος!

Το διαχρονικό, κλασικό μαύρο δίνει στιλ στις γλάστρες μας είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, και σε συνδυασμό με την τερακότα κάνει το φυτό να μοιάζει με ένα cool & chic διακοσμητικό αξεσουάρ που δίνει στιλ στον χώρο.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του μπαλκονιού σας σε διαφορετικές υφές, σχέδια και σχήματα, τα οποία θα προσθέσουν στιλ, απογειώνοντας τη διακόσμησή τους.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.