Νέες τάσεις για το 2024: Ό,τι νέο και φρέσκο στον κόσμο των λουλουδιών

Νέες τάσεις για το 2024: Ό,τι νέο και φρέσκο στον κόσμο των λουλουδιών

Οι τάσεις στον κόσμο των λουλουδιών τείνουν να κινούνται αργά και έχουν διαρκή ισχύ σε πολλές εποχές, επομένως είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολλά από αυτά τα στιλ να μένουν τουλάχιστον για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Ποιες είναι οι τάσεις των μεγαλύτερων ανθοδετών στον κόσμο;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

1. Κίτρινα βουτύρου και τόνοι ροδάκινου

Αυτή τη σεζόν όλα περιστρέφονται γύρω από το χρώμα Pantone της χρονιάς (Peach Fuzz!) για floral έμπνευση. Μας αρέσει να το συνδυάζουμε με γλυκές αποχρώσεις του απαλού κίτρινου και του πράσινου.

Υπέροχες συνθέσεις με αυτούς τους ονειρεμένους τόνους για τα βάζα μας αλλά και για τους καλοκαιρινούς γάμους. Είναι πραγματικά μία από τις πιο δυνατές τάσεις της εποχής.

2. Ανθισμένα μαξιμαλιστικά

Με τον μαξιμαλισμό να επιστρέφει θριαμβευτικά, το 2024 είναι η χρονιά για να απολαύσετε τη χαρά των λουλουδιών. Είτε η προτίμησή σας στρέφεται προς τολμηρά και φωτεινά είτε απαλά και γήινα, οι φετινές floral τάσεις προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών.

«Από τις πρακτικές ανακύκλωσης μέχρι τον εορτασμό των φυσικών υφών και μοτίβων, κάθε τάση αντανακλά μια συλλογική επιθυμία για σύνδεση με τη φύση και για βιώσιμες επιλογές».

3. Παπαρούνες και νεραγκούλες

Τα πιο περιζήτητα λουλούδια αυτή τη στιγμή; Φαίνεται ότι την παρτίδα έχουν κερδίσει οι πανέμορφες ισλανδικές παπαρούνες και οι υπέροχες νεραγκούλες με τα φουσκωτά άνθη και τα πέταλα γεμάτα θαυμαστά χρώματα.

Είναι λουλούδια απαλά και αιθέρια, και μπορούμε σίγουρα να καταλάβουμε γιατί υπάρχει τώρα τόση ζήτηση! Αν μάλιστα δημιουργήσετε και ένα μπουκέτο με τα δύο αυτά τα είδη, τότε είστε σίγουρα εξπέρ στη μόδα των λουλουδιών!

4. Τα ροζ φούξια

Ροζ άνθη είναι επίσης στον ορίζοντα — αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Barbiecore. Οι εταιρείες λουλουδιών έχουν δει μια έκρηξη στη δημοτικότητα για τις ροζ ανθοδέσμες, εκθρονίζοντας τα κόκκινα λουλούδια ακόμη και κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε Επίσης
Με ένα παγωτό γίνομαι πιο χαρούμενη! Γιατί το παγωτό μας κάνει καλό;

Είτε μονόχρωμα είτε συνδυασμένα με άλλα χρώματα, τα φούξια ροζ δίνουν προσωπικότητα και ενέργεια στις φλοράλ συνθέσεις.

5. Ανθοδέσμες χωρίς πράσινο

Αν θυμάστε στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, οι ανθοδέσμες σε στιλ κήπου είχαν καταλάβει τους πάντες με μανία! Και εξακολουθούν να είναι της μόδας, αλλά ένα νέο κύμα χωρίς πράσινο  ή φυλλώματα κερδίζει σε δημοτικότητα.

6. Μονοβοτανική σύνθεση

Γιατί μερικές φορές το πιο απλό είναι καλύτερο και όταν μιλάμε για τουλίπες ή μοσχομπίζελα για να δημιουργηθεί μία σύνθεση, καταλαβαίνουμε γιατί είναι περιζήτητη.

Υπάρχει μία λατρεία αυτή την εποχή για μονοθεματικές συνθέσεις όλων των τύπων λουλουδιών – μια υπέροχη και εξαιρετικά πολυτελή εμφάνιση, που κερδίζει έδαφος.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.