Πού να τα βάλω τόσα faux κοσμήματα;

Πού να τα βάλω τόσα faux κοσμήματα;

Ποια γυναίκα δεν τα λατρεύει; Μικρά, μεγάλα, εντυπωσιακά, συντηρητικά… Με πέτρες, με φτερά, με χάντρες! Από δέρμα, ξύλο, μέταλλο και κάθε είδους υλικό που η φαντασία μπορεί να δημιουργήσει.

Από τη Χλόη Θεοδωρακοπούλου

Είναι γνωστό ότι τα κοσμήματά μας δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο ντύσιμό μας. Είναι επίσης γνωστό ότι τα faux κοσμήματά μας πολύ συχνά είναι πολλά, αφού είναι πιο προσιτά από τα πολύτιμα αλλά και πιο εύχρηστα στην καθημερινότητά μας.

Πόσες φορές όμως δεν έχουμε χάσει χρόνο για να ξεμπλέξουμε ένα κολιέ που μπλέχτηκε με ένα δαχτυλίδι που δεν βγαίνει από το κούμπωμα ενός σκουλαρικιού; Και τελικά καταλήξαμε να σπάσουμε το κούμπωμα, να μην ξεμπλέξουμε το κολιέ και να βγούμε με μοναδικό αξεσουάρ… τα νεύρα μας!

Δείτε Επίσης
6 συμβουλές ειδικών για τη δημιουργία μιας τακτοποιημένης εισόδου στο σπίτι

Κι όμως υπάρχουν τρόποι απλοί και οικονομικοί να αποθηκεύσετε τα κοσμήματα σας και να τα βρίσκετε στη στιγμή χωρίς… άλλα μπερδέματα!

  • Icy: ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος να αποθηκεύσετε μικρού μεγέθους κοσμήματα είναι οι παγοθήκες. Σε κάθε θήκη μπορείτε να τοποθετήσετε ανά ζευγάρι τα σκουλαρίκια σας ή κάποια δαχτυλίδια και ό,τι άλλο θελήσετε, ενώ παράλληλα τα ξεχωρίζετε αμέσως και δεν χρειάζεται να ψάχνετε. Παγοθήκες κυκλοφορούν σε ποικίλα χρώματα και σχήματα. Μπορείτε να βρείτε κάποια που ταιριάζει με το πάτωμα του δωματίου σας και τα πλακάκια στο μπάνιο σας, μόνο μην ξεχαστείτε και την τοποθετήσετε στην κατάψυξη!
  • Mini tree: η ιδανική λύση για τα αγαπημένα σας κοσμήματα. Ένα μικρό σιδερένιο δέντρο με «κλαδιά» και πιαστράκια για να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας κολιέ, μεγάλα σκουλαρίκια, ακόμη και δαχτυλίδια. Τα δέντρα αυτά βολεύουν, αν έχετε κοσμήματα που δεν θέλετε να τα έχετε σε θήκες ή σε συρτάρι. Όμως, προσέξτε να μην τα υπερφορτώσετε, γιατί δεν αντέχουν πολύ βάρος.
  • Hanger: αν έχετε έναν άδειο τοίχο μπορείτε να τοποθετήσετε μια κρεμάστρα τοίχου σε ό,τι σχέδιο και χρώμα θέλετε και να κρεμάσετε εκεί τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια και τα κολιέ σας. Έτσι, όχι μόνο έχετε αποθηκεύσει τα κοσμήματα σας με εύχρηστο τρόπο, αλλά έχετε διακοσμήσει και μοναδικά τον τοίχο σας!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματα σας, οι οποίοι μπορούν ταυτόχρονα να διακοσμήσουν τον χώρο σας. Έτσι αποφεύγετε τους… ναυτικούς κόμπους που σας ταλαιπωρούν και γλιτώνετε αρκετό χρόνο, όταν ετοιμάζεστε για να βγείτε έξω. Σκεφτείτε μόνο ότι μπορείτε να κερδίσετε ακόμα και 10 λεπτά επιπλέον ύπνου το πρωί!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.