Τα νέα χρώματα του 2017 στη διακόσμηση

Τα νέα παστέλ είναι μεν απαλά, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν τις κρυμμένες διαθέσεις και επιθυμίες μας!
Τα νέα παστέλ είναι μεν απαλά, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν τις κρυμμένες διαθέσεις και επιθυμίες μας!
Η παλέτα του πράσινου έχει για φέτος την κυριαρχία!
Το πράσινο σε οποιαδήποτε απόχρωση θεωρείται ιδανικό σε μια κουζίνα ή έναν καθιστικό χώρο
Οι φετινές ουδέτερες αποχρώσεις είναι ταυτόχρονα σοφιστικέ, φρέσκιες και μοντέρνες και ταιριάζουν με διαφορετικά στιλ διακόσμησης +4
Προβολή Φωτογραφιών
Τα νέα παστέλ είναι μεν απαλά, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν τις κρυμμένες διαθέσεις και επιθυμίες μας!

Προσφέρουν αέρα ανανέωσης στον χώρο και τονώνουν τη διάθεση. Ποιες θα είναι οι αποχρώσεις που θα κάνουν φέτος τη διαφορά στους τοίχους του σπιτιού μας;

Από τη Δέσποινα Σάμψων

Κάθε χρώμα και μία νέα έμπνευση. Η καινούρια χρονιά μας καλεί με έξυπνους τρόπους να δώσουμε το στίγμα της στους χώρους του σπιτιού μας υιοθετώντας 7 χαρακτηριστικές χρωματικές τάσεις.

1. Έμπνευση από τον Βοτανικό Κήπο

Η αυτοκρατορία του πράσινου είναι πιο δυνατή από ποτέ. Το πράσινο διαθέτει μια ενδιαφέρουσα παλέτα με αποχρώσεις που θυμίζουν πίκλες, θρυμματισμένη ρίγανη ή ακόμα και τα έντονα φτερά ενός παπαγάλου και θεωρούνται ιδανικές σε μια κουζίνα ή έναν καθιστικό χώρο.

2. Τολμηρή ουδετερότητα

Αφήνοντας πίσω τα αδιάφορα λευκά, οι νέες αποχρώσεις από έντονο μπεζ-γκρι, έως τα υποτονικά γήινα είναι στη μόδα το 2017. Φρέσκες και μοντέρνες ταυτόχρονα, σοφιστικέ αλλά καθόλου βαριές οι νέες αυτές αποχρώσεις μπορούν να φέρουν την ισορροπία σε οποιονδήποτε χώρο “αγκαλιάζοντας” κάθε στιλ διακόσμησης, από την κλασική μέχρι τη μίνιμαλ.

3. Μυστηριώδη μοβ

Κάτι τολμηρό; Κάτι αναπάντεχο; Η βιολέτα πλημμυρίζει με τις ενδιαφέρουσες αποχρώσεις της τα σπίτια του 2017 και οι αποχρώσεις της γίνονται πιο ελκυστικές παρά ποτέ.

4. “Ανακουφιστικά” παστέλ 

Η καινούρια χρονιά δεν εγκαταλείπει τη λάιτ εκδοχή των πραγμάτων που ελκύει με τη θηλυκότητά της τις γυναίκες. Η ιδέα «παίζει» με πιο απαλούς μεν τόνους αλλά που έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν κρυμμένες διαθέσεις και επιθυμίες. Οι παστέλ αποχρώσεις μας βοηθούν να αναπνεύσουμε και να αισθανθούμε καλύτερα μέσα στον χώρο μας μετατρέποντάς το σε ένα υπέροχο καταφύγιο.

Δείτε Επίσης
Τάση: Οι γήινες αποχρώσεις είναι σέξι το φθινόπωρο του 2022

5. Στο φωτεινό χρώμα του ήλιου

Είναι αυτή η ηλιαχτίδα αισιοδοξίας και δύναμης που προσφέρουν οι κίτρινες αποχρώσεις. Βάζοντας μία τόσο εξαιρετικά φωτεινή απόχρωση σε κάποιον τοίχο ή ταπετσαρία του σπιτιού μας είναι σαν να «λούζουμε» την καθημερινότητά μας με το φως του ήλιου!

6. Γήινοι τόνοι 

Η αυθεντικότητα της φύσης εισβάλλει στο αστικό περιβάλλον μεταμορφώνοντας τους βαρετούς μέχρι χθες χώρους σε φύλλα, κορμούς και λουλούδια. Ολοκαίνουρια καφετιά, κόκκινα ή πορτοκαλί κερδίζουν τις εντυπώσεις και ζεσταίνουν την καρδιά όσων τα προτιμήσουν.

7. Γαλήνη και ηρεμία  

Ιδιαίτερες ροζ-μπεζ και κρεμ παλέτες μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι για να απαλύνουν την ένταση της καθημερινότητας. Το αποτέλεσμα; Απόλυτη ηρεμία και μια αίσθηση ότι όλα κυλούν αρμονικά όταν κάποιος κλείνει την πόρτα πίσω του. Επενδύστε σε ήπιους τόνους που θα λειτουργήσουν θετικά για όλη τη χρονιά και θα μεταφέρουν την άνοιξη… κάθε ημέρα στο σπίτι σας!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.