Τα καλύτερα παστέλ χρώματα για τον τόνο του δέρματός σας

Τα καλύτερα παστέλ χρώματα για τον τόνο του δέρματός σας

Ο κόσμος των παστέλ χρωμάτων είναι εδώ κάθε άνοιξη και καλοκαίρι. Και μπορεί να είναι υπέροχος αλλά η επιλογή πρέπει να γίνει σωστά για να αποφύγετε μία «ξεπλυμένη» εμφάνιση. Αυτές οι αποχρώσεις φέρνουν στο μυαλό από τη μία μεριά την πολυτέλεια και από την άλλη τον ρομαντισμό και την αθωότητα. Για να φαίνεστε καλύτερα με παστέλ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ο τόνος του δέρματός σας!

Από τη Μαρία Καλοπούλου 

Κάποιες μας παρασύρουν οι τάσεις και τείνουμε να αγοράζουμε την τελευταία μόδα των παστέλ αποχρώσεων. Άλλες, πιθανώς απλά αγαπάμε κάποιο ή κάποια συγκεκριμένα παστέλ χρώματα. Παρά το γεγονός ότι γενικά, τα παστέλ είναι βασικό στοιχείο της άνοιξης και σίγουρα κλασικό, διαχρονικό και κομψό, καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας τον τόνο του δέρματός σας.

Για καλύτερες επιλογές θυμηθείτε:

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα

Επιμείνετε σε ένα υπέροχο baby blue σε συνδυασμό με έντονο μακιγιάζ για την καλύτερη εμφάνιση, ειδικά αν έχετε ζεστούς τόνους. Με ανοιχτόχρωμα μαλλιά και μάτια, τα παστέλ και τα ουδέτερα σε ψυχρούς τόνους είναι… οι φίλοι σας.

Η απαλή λεβάντα φαίνεται αρκετά ρομαντική σε σχέση με τον τόνο του δέρματός σας, με ανοιχτόχρωμες σιωπηρές αποχρώσεις που λειτουργούν όμορφα στο χρώμα σας. Οι ψυχρότεροι τόνοι συνδυάζονται υπέροχα με απαλό πορτοκαλί και ροδακινί επίσης.

Εάν έχετε σταρένιο δέρμα

Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από παστέλ χρώματα, ξεκινώντας με ένα υπέροχο παστέλ γκρι που είναι τόσο πολύ στιλ, βουτυροκίτρινα ή πράσινα της μέντας, καθώς και υπέροχα ανοιχτά ροζ που δείχνουν πολυτελή στο χρώμα σας.

Οι παστέλ αποχρώσεις της χλόης τονίζουν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά σας να ξεπροβάλλουν με γοητεία.

Εάν έχετε σκουρόχρωμο δέρμα

Τα παστέλ κίτρινα φαίνονται υπέροχα σε σκούρες αποχρώσεις δέρματος, καθώς η αντίθεση είναι σωστή. Τα παστέλ μωβ σας δίνουν επίσης ζεστασιά παίζοντας με τον φυσικό σας τόνο.

Στο σκούρο δέρμα με ζεστούς τόνους ταιριάζουν επίσης τα πιο φωτεινά παστέλ, όπως ένα λαμπερό γαλαζοπράσινο για πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης
Πώς μπορώ να επιλέξω το μέγεθος του καπέλου μου;

Το σκούρο δέρμα με ψυχρούς υποτόνους, ωστόσο, είναι ο χαμαιλέοντας, που εναλλάσσεται μεταξύ ψυχρού και ζεστού χρώματος με ευκολία, ιδιαίτερα στις πιο συγκλονιστικές, φωτεινότερες αποχρώσεις.

Τα παστέλ χρώματα εμπνευσμένα από το ηλιοβασίλεμα είναι αυτά που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Κάτι σαν διακοπές… στην Καραϊβική!

Σε γενικές γραμμές, η λεβάντα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΣΗ) φαίνεται υπέροχη σε πιο ψυχρούς τόνους δέρματος, ενώ τα κίτρινα είναι φτιαγμένα για τους πιο θερμούς τόνους.

Το ροζ, ωστόσο, είναι υπέροχο σε όλους τους τόνους δέρματος, ζεσταίνει το πρόσωπο και φέρνει μια χαρούμενη αίσθηση. Είναι απλό, φωτεινό και όμορφο. Τα παστέλ ροζ είναι τόσο πολύ όμορφα και έχουν εξίσου υπέροχο αποτέλεσμα είτε είναι πιο σκούρα είτε πιο καυτά!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.