Η Louis Vuitton γιορτάζει τη συνεργασία της με τη Nike

Η Louis Vuitton γιορτάζει τη συνεργασία της με τη Nike

Ένα από τα τελευταία projects του σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh για τη Louis Vuitton γιορτάστηκε με μια μεγάλη έκθεση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Μια σειρά εκδηλώσεων γύρω από τον Louis Vuitton και τα Nike Air Force 1, σχεδιασμένα από τον Virgil Abloh, αποτίουν φόρο τιμής στον Αμερικανό σχεδιαστή και σε αυτήν την πολυαναμενόμενη συνεργασία. Τα εκπληκτικά sneakers κυκλοφορούν στις 9 Ιουνίου.

Από τη Μαρία Καλοπούλου 

Οι 47 περιορισμένες εκδόσεις του Nike Air Force 1 που φαντάστηκε ο Virgil Abloh εκτέθηκαν από τις 20 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου σε μια εντυπωσιακή εγκατάσταση που ήταν ανοιχτή στο κοινό.

Η καθηλωτική έκθεση παρουσιάζει κάθε ζευγάρι που εμφανίζεται σε φυσική και εικονική μορφή σε μοναδικούς χώρους που αντικατοπτρίζουν τις δημιουργικές ανησυχίες του Abloh. Κάθε οθόνη εμφανίζει ένα τρισδιάστατο ολόγραμμα του παπουτσιού καθώς και την ίδια την παράσταση.

Μερικά από τα πιο παραγωγικά αποφθέγματα του Virgil Abloh παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Επιπλέον, πολλές εγκαταστάσεις τέχνης σε όλη την πόλη είχαν να κάνουν με την έκθεση. Οι τοποθεσίες για αυτές τις μίνι εγκαταστάσεις περιελάμβαναν το Grand Central Terminal, το The South Street Seaport και άλλες.

Louis Vuitton και Nike Air Force 1 του Virgil Abloh

Τα παπούτσια παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά ως μέρος της ανδρικής συλλογής άνοιξη-καλοκαίρι 2022, και θα κυκλοφορήσουν σύντομα παγκοσμίως ως μέρος μιας περιεκτικής ψηφιακής δράσης.

Πριν από την κυκλοφορία, οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες στα μέλη της κοινότητας LV. Ενώ ο Virgil σχεδίασε 47 εκδόσεις ειδικά για την έκθεση, θα υπάρχουν μόνο 9 από αυτές στα καταστήματα Louis Vuitton που θα σε μία γκάμα τιμών από 2.000 – 2.500 ευρώ.

Δείτε Επίσης
Συνεργασία Tiffany & Co. x Nike

Οι εκδόσεις που περιλαμβάνονται στο λανσάρισμα είναι το κλασικό μονόχρωμο λευκό sneaker καθώς και οι δίχρωμες εκδόσεις σε λευκό με πράσινο, κόκκινο ή μπλε. Αυτές οι πολύχρωμες λεπτομέρειες είναι μια ωδή στο έργο του Virgil Abloh για τον διάσημο γαλλικό Οίκο, επισημαίνοντας το πιο σημαντικό μοτίβο του ουράνιου τόξου.

Τα αθλητικά παπούτσια Louis Vuitton-Nike Air Force 1 του Virgil Abloh κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του οίκου στη Βενετία της Ιταλίας, από λεπτό δέρμα και ποιοτικά υλικά.

Κάθε έκδοση του εμβληματικού sneaker περιέχει σημαντικούς κώδικες και από τις δύο επωνυμίες, συνδυάζοντας το DNA της Nike και του Louis Vuitton υπό τις οδηγίες του Virgil, δημιουργώντας ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.