Κάννες 2021: Η Σάρον Στόουν εντυπωσιάζει με Dolce & Gabbana

Κάννες 2021: Η Σάρον Στόουν εντυπωσιάζει με Dolce & Gabbana

Στην πρεμιέρα της ταινίας, «The story of my wife», τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην εκπληκτική παρουσία της Σάρον Στόουν που έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα υπέροχο φόρεμα Dolce & Gabbana.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Για όποιον μπορεί να είχε την παραμικρή αμφιβολία, διαψεύστηκε πανηγυρικά! Η Σάρον Στόουν στα 63 της χρόνια έχει το πιο λαμπερό χαμόγελο και ξέρει πώς να δημιουργήσει το «χάος» στους φωτογράφους και το κοινό περπατώντας στο κόκκινο χαλί.

Τα φλας άστραφταν ασταμάτητα με την άφιξή της για την πρεμιέρα της ταινίας «The story of my wife», στο Φεστιβάλ των Καννών και απέδειξε για μία ακόμη φορά την απόλυτη… κυριαρχία της ανάμεσα και σε όλες τις άλλες απαστράπτουσες εμφανίσεις των διασήμων που παρακολούθησαν την πρεμιέρα.

Δείτε Επίσης
It's time for

Η Σάρον Στόουν με ένα μοναδικό φόρεμα που τονίζει «δεν μπορείς να με αγνοήσεις!» ή ακόμη καλύτερα «στρέψτε όλες τις κάμερες σε μένα!», έκανε αισθητή την παρουσία τους. Η τουαλέτα σε απαλό γαλάζιο με τριασδιάστατα πολύχρωμα λουλούδια των Dolce & Gabbana με εντυπωσιακά σκουλαρίκια στολισμένα με διαμάντια την έκαναν να αισθάνεται σίγουρη και κάτι σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού.

Με την επιλογή της, (ακόμη κι αν θεωρήθηκε από κάποιους υπερβολική) απέδειξε ότι είναι επαγγελματίας και ξέρει ακριβώς πώς να ελίσσεται και να τραβά την προσοχή σε αυτόν τον χώρο. Μπράβο, κυρία μου!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.