Όχι δεν είναι χαρτοσακούλα! Είναι η νέα τσάντα της Bottega Veneta!

Όχι δεν είναι χαρτοσακούλα! Είναι η νέα τσάντα της Bottega Veneta!

Όπως τη βλέπει κανείς, μπορεί πολύ εύκολα να φανταστεί ότι πρόκειται για μία απλή χαρτοσακούλα, σαν αυτή που θα προμηθευόμασταν για παράδειγμα από ένα χαρτοπωλείο… Σωστά; Λάθος! Γιατί πρόκειται για τη νέα δημιουργία του δημιουργικού διευθυντή Mathieu Blazy της Bottega Veneta και φαίνεται ότι θα γίνει περιζήτητη!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Όλοι νομίζουν ότι είναι μία απλή σακούλα από χαρτί αλλά ο Mathieu Blazy και η Bottega Veneta αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτή τη νέα ιδέα για μία δερμάτινη τσάντα που θα πάρετε μαζί σας σε κάθε… απολαυστική σας βόλτα!

Η καφετί τσάντα στηρίζει τον πρόσφατο ζήλο του Οίκου να αναδημιουργεί απλά κομμάτια από απαλό σαν βελούδο δέρμα. Κάλτσες, πουκάμισα, t-shirts, τζιν και, τέλος, αυτή η κομψή shopping bag έχουν μετατραπεί σε δερμάτινα αριστουργήματα trompe l’oeil.

Η εμφάνιση λοιπόν που ξεγελά, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της χειροτεχνικής καινοτομίας και δεξιοτεχνίας της Bottega Veneta – ότι είναι δηλαδή σε θέση να δημιουργήσει μια πολυτελή δερμάτινη tote bagπου μοιάζει με μια απλή καφέ χάρτινη σακούλα.

Ακόμα και οι φωτογραφίες του προϊόντος στο website του γνωστού οίκου προδίδουν ελάχιστα την πραγματική φύση της τσάντας, μέχρι να κοιτάξετε μέσα και να δείτε ένα εσωτερικό από μαλακό σουέτ.

Δείτε Επίσης
Πώς θα φτιάξουμε την τέλεια «capsule wardrobe»; Πλήρης οδηγός!

Η καφέ τσάντα της Bottega από δέρμα είναι υπέροχα απλή αλλά σίγουρα δεν είναι για να βάλετε απλά το μεσημεριανό σας ή για να κουβαλήσετε τα βιβλία σας… αφού σας ενημερώνουμε ότι κοστίζει 1.900 δολάρια.

Τέτοιου είδους κομμάτια τείνουν να τραβούν την προσοχή ενός μη συμβατικού κοινού, δηλαδή είδη πολυτελείας που όμως δεν φαίνονται «συμβατικά ακριβά», αλλά στην πραγματικότητα μοιάζουν να μιμούνται κάτι απίστευτα συνηθισμένο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.