Τα κοκαλάκια του Gucci κάνουν θραύση!

Τα κοκαλάκια του Gucci κάνουν θραύση!
Τα κοκαλάκια του Gucci κάνουν θραύση!
Σε κότσους και κοτσίδες για ανάλαφρο ή πιο επίσημο λουκ
Τα κοκαλάκια και τα χτενάκια από ρητίνη χελώνας, στολισμένα με κρύσταλλα και στρας ή με χρυσό δημιουργούν το λογότυπο της μάρκας
Προβολή Φωτογραφιών
Τα κοκαλάκια του Gucci κάνουν θραύση!

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά της παιδικής σχολικής μας ηλικίας επιστρέφουν με… φόρα, λόγω της τρέλας που έχει προσφάτως παρατηρηθεί με τα κοκαλάκια και τα χτενάκια του οίκου Gucci που δεν τα λέμε… και φθηνά!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα scrunchies, οι κορδέλες των σχολικών μας χρόνων, τα clips, οι μπαρέτες, οι χτένες και τα κοκαλάκια έχουν κατακλύσει το στιλ των modaistas και Instagrammers απανταχού στον κόσμο! Αλλά η τρέλα με τα εν λόγω αξεσουάρ του οίκου Gucci έχει γίνει κάτι σαν μανία!

Πραγματικά, τώρα, πότε θυμάστε να φορέσατε κοκαλάκια τελευταία φορά; Η απάντηση σχεδόν όλων μας σίγουρα θα ήταν στο… Δημοτικό! Κι όμως, ήδη από την προηγούμενη σεζόν είδαμε να έρχονται μετ’ επιτάσεως στο προσκήνιο της μόδας, αλλά η πραγματική έκρηξη έγινε με τις μπαρέτες του Gucci τον τελευταίο καιρό!

Τα εν λόγω αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από ρητίνη χελώνας, στολισμένα με κρύσταλλα και στρας ή με χρυσό και δημιουργούν το λογότυπο της μάρκας, έχοντας γίνει η αγαπημένη συνήθεια των επωνύμων ή όσων τέλος πάντων λατρεύουν να υιοθετούν τα τελευταία trends της μόδας.

Δείτε Επίσης
Το womanidol ονειρεύεται το στιλ του Σεπτεμβρίου 2023

Φοριούνται για να συγκρατούν στο πλάι τα μαλλιά, (ένα ή περισσότερα κοκαλάκια), για να στολίσουν κότσους και κοτσίδες και συνδυάζονται από το τζιν και το casual ντύσιμο μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τώρα, αν δεν αντέχετε… να καταβάλετε το αντίτιμο (αφού το η μπαρέτα κοστίζει περίπου 300 ευρώ και τα χτενάκια γύρω στα 200!), αλλά θέλετε να στολίσετε με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας… στραφείτε στις γνωστές πιο οικονομικές και (λογικές!) λύσεις!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.