Τhe Balmain Show: Ο οίκος ετοιμάζεται για ένα αξέχαστο μουσικό φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο

Τhe Balmain Show: Ο οίκος ετοιμάζεται για ένα αξέχαστο μουσικό φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο

Η μόδα είναι συνεχώς γεμάτη εκπλήξεις και πράγματα που μας κινούν το ενδιαφέρον και κερδίζουν την προσοχή μας. Νέες συνεργασίες, καινούρια show και μοντέρνες ιδέες κάνουν την εμφάνισή τους και μας «ταξιδεύουν» σε άλλους κόσμους, περισσότερο χαρούμενους, εντυπωσιακούς και πολύχρωμους.

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Olivier Rousteing, επέλεξε να δημιουργήσει την πρώτη μουσική γιορτή το 2019 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ανδρικής  συλλογής άνοιξη-καλοκαίρι 2020. Τότε είχαν συμμετάσχει διάφοροι διάσημοι καλλιτέχνες της μουσικής.

Ακριβώς δύο χρόνια μετά, η ιστορία πρόκειται να επαναληφθεί στο Παρίσι. Όπως ανακοίνωσε ο οίκος, το διήμερο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου στο La Seine Musicale στο Παρίσι, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

«Δυο χρόνια πριν, ο Balmain έφερε την αφοσίωσή του στη μόδα, τη μουσική και τη μάχη κατά του AIDS σε άλλο επίπεδο, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Πράγματι, ο Olivier Rousteing παρουσίασε τα σχέδιά του μπροστά σε χιλιάδες θεατές και έκανε μία μείξη ανάμεσα στα μοντέλα και τους αγαπημένους του διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, που έδωσαν καταπληκτικές παραστάσεις. Ήταν το πρώτο μας Balmain Festival και μοναδικό στο είδος του, αφού ήταν ένα event που μπορούσε να χαρακτηριστεί και συναυλία και fashion show», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οίκος Balmain.

Δείτε Επίσης
Karl Lagerfeld: Ο μάγος της μόδας

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόσβαση στο φεστιβάλ θα είναι ανοιχτή για όλους την πρώτη μέρα, στις 28/09. Τη δεύτερη μέρα, στις 29/09, οπότε και είναι προγραμματισμένο το fashion show, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους πρώτους 1.200 θεατές που θα κάνουν μία δωρεά (με μικρότερο αντίτιμο τα 15€) στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς RED και the Global Fund για την καταπολέμηση του AIDS, και οι οποίοι με τη δωρεά τους θα λάβουν διπλή πρόσκληση για το show και τη συναυλία.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.