6+1 τρόποι να φροντίσετε το αγαπημένο σας μαγιό

6+1 τρόποι να φροντίσετε το αγαπημένο σας μαγιό

Θέλετε το αγαπημένο σας μπικίνι να είναι πάντα σε φόρμα; Σας έχουμε τη λύση!

Aπό τη Βάνα Αντωνοπούλου

Η επιλογή του ιδανικού μπικίνι [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] – ή και ολόσωμου – μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μόλις το βρείτε, ένα είναι σίγουρο: θα θέλετε να το κρατήσετε «ζωντανό» για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Πώς μπορείτε να το πετύχετε; Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Μην το τραβάτε

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να… δοκιμάζετε τις αντοχές του ενώ στεγνώνει. Μην το στρίβετε, μην το τραβάτε και μην το στίβετε γιατί όταν σπάσουν τα ελαστικά κομμάτια του δεν θα μπορέσει να ξαναβρεί το σχήμα του.

2. Επιλέξτε το κατάλληλο ύφασμα

Θέλετε το μαγιό σας να «γεράσει» με χάρη; Τότε, δεν παίζει ρόλο μόνο το πώς θα το φροντίσετε μετά την αγορά του, αλλά και το τι είδους μαγιό θα επιλέξετε. Προτιμήστε υφάσματα με μεγαλύτερο ποσοστό lycra ή ελαστάνης που διατηρούν το σχήμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Μην καθυστερείτε να το ξεβγάλετε

Ακόμη και στις διακοπές, αξίζει να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεβγάλετε σωστά το μαγιό σας. Αφήστε το να μουλιάσει σε χλιαρό νερό και να στεγνώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

4. Μη χρησιμοποιείτε δυνατό απορρυπαντικό

Προτιμήστε απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα, που θα σεβαστεί το ύφασμα του μαγιό σας και θα το φροντίσει να διατηρηθεί σαν καινούργιο για περισσότερο καιρό.

Δείτε Επίσης
Φορέστε το ολόσωμο μαγιό σας με στιλ… πόλης!

5. Αποφύγετε το πλυντήριο

Πλένετε πάντοτε τα μαγιό σας στο χέρι. Επίσης, αν έχετε στεγνωτήριο, καλύτερα να μην το χρησιμοποιείτε ούτε στα μπικίνι ούτε στα ολόσωμα.

6. Μην τα στεγνώνετε στον ήλιο

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αγαπημένο σας μαγιό είναι να το στεγνώσετε απευθείας στον ήλιο. Σιγά σιγά τα χρώματά του θα ξεθωριάσουν και θα χάσει τη φρεσκάδα του.

+1. Μάθετε πότε είναι καιρός να το αντικαταστήσετε

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμένετε να φοράτε ένα μαγιό που έχει χάσει το σχήμα του ή που έχει ξεθωριάσει, ακόμη και αν είναι το αγαπημένο σας. Ένα νέο μαγιό θα αναδείξει καλύτερα ση σιλουέτα σας αλλά και το μαύρισμά σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.