Χρώμα παντού: Το σύνθημα της άνοιξης!

Χρώμα παντού: Το σύνθημα της άνοιξης!
Χρώμα παντού: Το σύνθημα της άνοιξης!
Μία τσάντα με λαμπερό χρώμα θα ταιριάξει εύκολα με τα ρούχα σας σε μαύρο, λευκό, μπλε ή γήινες αποχρώσεις.
Σκουλαρίκια σε κοραλλί, στο ζωηρό μπλε του κοβάλτιου, σε κίτρινο-καναρίνι, όλες αυτές οι επιλογές «κραυγάζουν» ότι η άνοιξη είναι εδώ!
Δοκιμάστε όποιο στιλ παπουτσιών θέλετε, αλλά σε έντονες αποχρώσεις! +1
Προβολή Φωτογραφιών
Χρώμα παντού: Το σύνθημα της άνοιξης!

Η νέα σεζόν κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της και όπως κάθε φορά, έρχονται μαζί και οι νέες τάσεις της μόδας. Ένα από τα βασικά  «συστατικά» της φετινής άνοιξης είναι το χρώμα, και μάλιστα κυρίως στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Μπορεί να ντυνόμαστε από κορυφής μέχρις ονύχων με μαύρα ή με ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά η άνοιξη μας προτρέπει να προσθέσουμε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Ακόμη κι αν δεν είστε οπαδοί των φανταχτερών χρωμάτων, δεν μπορείτε να αγνοήσετε φετινό σύνθημα: Ζωηρά, έντονα και λαμπερά χρώματα κάνουν τη δυναμική τους εμφάνιση όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά και στα αξεσουάρ. Προσθέστε λοιπόν χρώμα με τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα!

Μία τσάντα που κάνει τη διαφορά

Δεν χρειάζεται δαπανήσετε τον προϋπολογισμό σας για μία πολύ ακριβή τσάντα. Στην αγορά θα βρείτε οικονομικές επιλογές αλλά αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι να επιλέξετε μία μοντέρνα τσάντα σε pop αποχρώσεις. Μία τσάντα με λαμπερό χρώμα θα ταιριάξει εύκολα με τα ρούχα σας σε μαύρο, λευκό, μπλε ή γήινες αποχρώσεις.

Χρωματιστά σκουλαρίκια

Στην ίδια κατεύθυνση κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ζωηρά χρώματα που δίνουν έναν αέρα χαράς στην εμφάνισή σας. Σε κοραλλί, στο ζωηρό μπλε   του κοβάλτιου, σε κίτρινο-καναρίνι, όλες αυτές οι επιλογές «κραυγάζουν» ότι η  άνοιξη είναι εδώ!

Δείτε Επίσης
Mix Prints 2019: Οι δύσκολοι συνδυασμοί!

Αφήστε τα παπούτσια σας… να μιλήσουν

Η επένδυση ακόμη και μόνο σε ένα ζευγάρι παπουτσιών με φωτεινό χρώμα μπορεί να δώσει μία χαρούμενη νότα στην γκαρνταρόμπα σας αυτή την  άνοιξη. Αν μάλιστα συνήθως προτιμάτε τα ουδέτερα χρώματα, τότε θα σας δώσουν κάτι διαφορετικό! Δοκιμάστε όποιο στιλ παπουτσιών θέλετε, αλλά σε έντονες αποχρώσεις: πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια…

Δοκιμάστε τη… μουστάρδα!

Το χρώμα της άνοιξης φέτος είναι το κίτρινο-μουσταρδί!  Μία σχετικά μουντή και πιο σκούρα κίτρινη απόχρωση που μπορεί να είναι μια εύκολη προσθήκη σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Δοκιμάστε μία τσάντα, παπούτσια, ζώνη ή φουλάρι, αν δεν θέλετε να στραφείτε στα ρούχα αυτής της απόχρωσης.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.