Δέστε… τις ζώνες! Διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε τη ζώνη σας

Δέστε… τις ζώνες! Διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε τη ζώνη σας

Ένα αξεσουάρ που εκτός από λειτουργικό μπορεί να προσθέσει στιλ στην εμφάνισή μας. Οι ζώνες έχουν τον τρόπο να μεταμορφώνουν όχι μόνο ένα σύνολο αλλά και τη σιλουέτα μας.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Οι ζώνες εκτός από την πρακτική τους πλευρά, για παράδειγμα να κρατούν το παντελόνι μας στη θέση του, να κλείνουν ένα σακάκι ή το παλτό μας, μπορούν να φορεθούν σαν ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει στιλ, χρώμα ή ένα διαφορετικό τελικό αποτέλεσμα σε ένα ρούχο ή στη συνολική μας εμφάνιση.

Τονίζουν τη μέση μας, δημιουργούν μία εικόνα «κλεψύδρας» ή αποτελούν απλώς μία πινελιά κομψότητας. Φαρδιές ή λεπτές, από πολλά υλικά, με αγκράφα ή χωρίς μπορούν να «δέσουν» με διαφορετικούς τρόπους.

Πέρα από το κλασικό κούμπωμα της ζώνης με την αγκράφα της, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να τη δέσουμε δημιουργώντας πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα σχήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρετε κάποια βασικά βήματα και να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες όπου παρουσιάζονται εύκολοι αλλά διαφορετικοί τρόποι δεσίματος μια στενής ή λίγο πιο φαρδιάς ζώνης με αγκράφα για να ανανεώσετε το στυλ σας!

Kλασικός διπλός κόμπος

Δείτε Επίσης
Ζώνες με στρας: Μία «λαμπερή» τάση

Δέσιμο λεπτής ζώνης σαν φιογκάκι

Λεπτή ζώνη με πολλούς κόμπους

Σαν κόμπος γραβάτας

Δέσιμο σαν σταυρός

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.