Ζώνες με στρας: Μία «λαμπερή» τάση

Ζώνες με στρας: Μία «λαμπερή» τάση
Ζώνες με στρας: Μία «λαμπερή» τάση
Ο πιο μοντέρνος τρόπος για να φορέσετε μία ζώνη με στρας είναι με το τζιν σας και ένα απλό λευκό T-shirt
Οι ζώνες με στρας ταιριάζουν υπέροχα με τα γήινα χρώματα δίνοντας μία λαμπερή πινελιά στο σύνολο
Τώρα που ο καιρός ανοίγει, φορέστε μία λεπτή ζώνη με στρας πάνω στη γυμνή κοιλιά… +2
Προβολή Φωτογραφιών
Ζώνες με στρας: Μία «λαμπερή» τάση

Υπάρχουν κάποιες μικρές τάσεις, που όμως δίνουν ένα ενδιαφέρον twist στην τελική μας εμφάνιση. Όπως η ζώνη με στρας από τη δεκαετία του ’90. Αναζητήστε τη στα συρτάρια σας ή βρείτε μία ανάλογη στα καταστήματα και προσθέστε λίγη λάμψη ακόμη και στο τζιν σας!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι στολισμένες με στρας ζώνες ήταν πάρα πολύ της μόδας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 τόσο στις πασαρέλες όσο και στις καθημερινές εμφανίσεις. Χαρακτήρες όπως η Κάρι από το Sex and the City φορούσαν την τάση πάνω από τη γυμνή κοιλιά τους, όπως άλλωστε μπορείτε να κάνετε κι εσείς σήμερα!

Φορέστε μία τέτοια ζώνη με το αγαπημένο σας τζιν ή συνδυάστε την με οποιοδήποτε μαύρο ή λευκό φόρεμα για να τονίσετε τη μέση σας… με λαμπερό τρόπο!

Δείτε Επίσης
Επενδύουμε στις τάσεις του φθινοπώρου με… ηθικό πλεονέκτημα!

Ανάλογα με το στιλ σας, διαλέξτε μία πιο διακριτική ή πιο φαρδιά και ταιριάξτε την με κάποιο μονόχρωμο φόρεμα, πάνω από την ίσια φούστα σας ή με ένα κλασικό παντελόνι και θα αλλάξει όλη η εμφάνιση. Εξαιρετική επιλογή και με όλα τα γήινα και ουδέτερα χρώματα που τους χαρίζει μία λαμπερή πινελιά.

Αλλά, μπορείτε να την συνδυάσετε (όπως είπαμε και πιο πριν) με ένα απλό λευκό T-shirt και το τζιν σας και θα δείχνετε το πιο μοντέρνο κορίτσι των ΄90s… στον 21ο αιώνα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.