Οι καλύτερες συμβουλές για να επιλέξετε την τέλεια τσάντα για εσάς!

Οι καλύτερες συμβουλές για να επιλέξετε την τέλεια τσάντα για εσάς!

Σε ποια δεν αρέσει μια εντυπωσιακή τσάντα; Και στις μέρες μας, υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές που πιθανόν να μας μπερδεύουν τελικά.  Αν σε αυτό υπολογίσουμε ότι οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε τα χρήματα που χρειάζονται για να αποκτήσουμε όλες τις τσάντες που θέλουμε… τότε καλύτερα να δούμε πώς θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή! Μερικές απλές συμβουλές που θα λατρέψετε για τη χρησιμότητά τους!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Λοιπόν, πώς να κάνετε την επιλογή σας; Το κόλπο είναι να επιλέξετε τσάντες που είναι υπέροχες από την άποψη της μόδας και ταυτόχρονα λειτουργικές και πρακτικές. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει. Έτσι, για να σας διευκολύνουμε, ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που θα λατρέψετε:

Αγοράστε τσάντες που μεταφέρονται εύκολα

Οι τσάντες είτε είναι μικρές, μεσαίες ή μεγαλύτερες δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι άνετες. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε στη ζωή, καθώς η άνεση είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι θα μπορούσατε να πιστέψετε αρχικά.

Μία καλή συμβουλή λοιπόν είναι να εξετάσετε διεξοδικά την υποψήφια τσάντα και αποφασίστε ανάλογα με την άνεση που σας προσφέρει. Για παράδειγμα, αν έχει χερούλια που είναι αρκετά μεγάλα, ώστε να μπορείτε να τη μεταφέρετε και στον ώμο σας, ή αν έχει διαφορετικές επιλογές, όπως χερούλια και ιμάντα κ.λπ.  Το πιο σημαντικό πράγμα στην επιλογή σας είναι να καταλήξετε με ένα αντικείμενο με το οποίο θα είστε άνετες.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βάρος

Ένα από τα ευρέως διαδεδομένα λάθη όταν αγοράζετε τσάντες είναι ότι δεν σκέφτεστε το βάρος. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι βρίσκετε μια υπέροχη δερμάτινη με επένδυση από καμβά. Σκέφτεστε ότι αυτή είναι μία καλή επιλογή και ότι αξίζει την επένδυσή σας, αφού θα διαρκέσει και περισσότερο.

Αλλά, μερικές φορές, αυτές οι τσάντες είναι πολύ βαριές, ακόμα κι όταν είναι άδειες. Η επιλογή μίας βαριάς τσάντας θα «καταστρέψει» τη διάθεσή σας και την υγεία σας! Δοκιμάστε την τσάντα και το βάρος της. Συχνά, ορισμένα επιπλέον μεταλλικές λεπτομέρειες δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο βάρος.

Μην ξεχνάτε τις τσέπες

Η τσάντα έχει τσέπες ή όχι; Αν ναι, παρατηρήστε πόσες είναι και τι είδους. Σίγουρα, η προτίμηση είναι προσωπική υπόθεση. Για μερικές γυναίκες, π.χ. είναι πολύ σημαντικό το διαχωριστικό, για άλλες δεν είναι.

Δείτε Επίσης
Μία εύπλαστη μεγάλη καθημερινή τσάντα είναι το στιλ του 2024!

Ανεξάρτητα από την προσωπική σας προτίμηση, πιθανότατα θέλετε να έχετε μια τσέπη για να αποθηκεύετε το smartphone σας και να κλείνει το φερμουάρ για προσωπικά αντικείμενα, όπως τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή την άδεια οδήγησης.

Γενικά, συνιστάται να επιλέξετε τσάντες με περισσότερες τσέπες. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε επιπλέον. Σκεφτείτε το κραγιόν σας ή τα γυαλιά οράσεως…

Τα φερμουάρ είναι υπέροχα

Είναι καλή ιδέα να επιλέξετε τσάντες που μπορείτε να κλείσετε εντελώς με το κατάλληλο κούμπωμα ή που ασφαλίζουν με φερμουάρ, ειδικά αν μετακινήστε και ταξιδεύετε πολύ. Αυτό εγγυάται ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η τσάντα σας ανοίξει ή σας πέσουν πράγματα.

Τα φερμουάρ κάνουν πάντα τη διαφορά και θα είστε σίγουρες ότι το περιεχόμενο της τσάντας σας παραμένει πάντα ασφαλές. Άλλωστε τα φερμουάρ είναι μία εκπληκτική εφεύρεση που μάλιστα δεν ανεβάζει καν το κόστος… Τα φερμουάρ είναι σήμερα διαθέσιμα σε αμέτρητες διαφορετικές όμορφες επιλογές.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.