Longavite ή 30 ημέρες για την επανάκτηση της νεότητας

Προβολή Φωτογραφιών

Είναι γνωστό ότι δεν γερνάμε όλοι με τον ίδιο ρυθμό ούτε με τον ίδιο τρόπο, καθώς η γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου, το περιβάλλον στο οποίο διαβιώνει και το lifestyle του, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσής του. Η ιδέα ότι υπάρχει μία μαγική συνταγή, η οποία συμβάλλει στη μακροβιότητα και την ποιότητα της ζωής μας είναι δελεαστική και σαγηνευτική!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Αυτή ακριβώς η ιδέα ενέπνευσε την τσεχική Healthcare εταιρεία Phenomeno στη δημιουργία του Longavite, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη και έξυπνη στρατηγική μακροζωίας, το «κάτι διαφορετικό» που μπορεί να προστατέψει τις σωματικές και πνευματικές μας λειτουργίες από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Η ευζωία, η μακροζωία και η διασφάλιση της ποιότητας της ζωής είναι μια εξατομικευμένη υπόθεση. Είναι μια διαδικασία προσαρμοσμένη στους ρυθμούς και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η τακτική άσκηση και η υγιεινή διατροφή αποτελούν ισχυρές ασπίδες προστασίας από τις «επιθέσεις» του χρόνου και συμβάλλουν σημαντικά στη μακροζωία. Είναι όμως αρκετά; Η απάντηση είναι «Οχι»!

Γιατί είναι αδύνατον να γνωρίζουμε με ακρίβεια και να καταναλώνουμε καθημερινά τις επαρκείς ποσότητες τροφών που να περιλαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και  ιχνοστοιχεία, τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός μας για την εύρυθμή λειτουργία του.

Ακόμη και στην περίπτωση που κατείχαμε αυτή τη γνώση ή μπορούσαμε να υιοθετήσουμε καθημερινά μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αντιφλεγμονώδεις και αναγεννητικές τροφές, με το μαγείρεμα θα είχαμε σημαντική απώλεια των θρεπτικών  συστατικών.

Πώς μπορούμε λοιπόν να διασφαλίσουμε ότι σε καθημερινή βάση θα τροφοδοτούμε τον οργανισμό μας με όλα τα συστατικά που χρειάζεται σε επαρκείς ποσότητες και σωστούς συνδυασμούς;

Η απάντηση είναι μία! Με ένα έξυπνο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ή αλλιώς με το Longavite. Πρόκειται για ένα προϊόν μακρόχρονης επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ευρηματικότητας, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχει ΟΛΑ τα ενεργά θρεπτικά συστατικά στους ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ συνδυασμούς και στις ΣΩΣΤΕΣ αναλογίες που απαιτεί η εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, η θωράκισή του και η ευεξία του.

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δρα άμεσα προστατεύοντας το DNA μας, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες, προλαμβάνει τις φλεγμονές και αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό τυχόν βλάβες που έχουν προκληθεί από διάφορες παθολογικές καταστάσεις.

Το Longavite είναι ένα ολοκαίνουργο καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής του οποίου η «σοφά» δομημένη σύνθεση προάγει την αντιγήρανση και την μακροζωία. Είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής που διασφαλίζει τη διατήρηση της καλής υγείας και συμβάλλει στην αντιγήρανση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής.

LONGAVITE 30 Days Until Youth! Ή αλλιώς: Μέσα σε τριάντα ημέρες κλείνουμε το πρώτο ραντεβού με τη νεότητα.

Η υγεία, η ευεξία, η αντιγήρανση και η μακροζωία  αποτελούν το τετράπτυχο της φιλοσοφίας και της δημιουργίας του!

Το Longavite διατίθεται σε συσκευασία 30 ημερήσιων δόσεων –2 φακελάκια με κάψουλες και 2 φακελάκια με σκόνη- για κάθε μια μέρα του μήνα. To φακελάκι με τη σκόνη μπορεί να διαλυθεί μέσα σε γιαούρτι, χυμό φρούτων ή σε smoothies στη διάρκεια του πρωινού αλλά και σε σούπα.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον τρόπο ή την ώρα λήψης του. Ο καταναλωτής μπορεί να συνδυάσει τις κάψουλες μαζί με τη σκόνη ή να επιλέξει να τα μοιράσει με τα γεύματά του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με το πρόγραμμά του ή τον τρόπο που τον διευκολύνει.

Η χρήση του συστήνεται ιδανικά 2 μήνες τον χρόνο ενώ ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου μπορεί να φθάσει ετησίως τους 4 μήνες.

Ποια είναι η δράση του;

Μετά την 1η εβδομάδα: Αύξηση της σωματικής ενέργειας, βελτίωση των γνωστικών λειτουργιών και της όψης του δέρματος.

Την πρώτη εβδομάδα πρόσληψης παρατηρείται αύξηση της μυϊκής δύναμης και της ενέργειας, βελτίωση στις λειτουργίες της μνήμης, της επεξεργασίας δεδομένων, της σύλληψης νέων ιδεών και της ενσυνείδητης δράσης. Επίσης παρατηρείται βελτίωση της ποιότητας του δέρματος εσωτερικά και εξωτερικά, με ορατή ανάκτηση της ελαστικότητας και της λάμψης του.

Δείτε Επίσης
Νέες αντιγηραντικές θεραπείες, για τις οποίες (μάλλον) δεν έχετε ακούσει!

Μετά την 2η εβδομάδα: Ενδυνάμωση οργανικών λειτουργιών, βελτίωση της σωματικής ευεξίας, καλύτερη πνευματική και ψυχική κατάσταση.

Στη δεύτερη εβδομάδα πρόσληψης επιτυγχάνεται μείωση των επιπέδων χοληστερόλης (LDL ) και τριγλυκεριδίων, αύξηση της σωματικής και πνευματικής αντοχής, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, και βελτίωση της ψυχικής διάθεσης. Έχει αρχίσει η αποκατάσταση φθορών του DNA.

Μετά την 3η εβδομάδα: Επίτευξη της ισορροπημένης και αρμονικής λειτουργίας του οργανισμού.

Την τρίτη εβδομάδα πρόσληψης επέρχεται η εξισορρόπηση και η αρμονία της λειτουργίας όλων των συστημάτων του οργανισμού, γεγονός που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την ανοσολογία του- ολοκληρώνεται η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μονιμοποιείται η αίσθηση ενέργειας. Οι ικανότητες συγκέντρωσης, διαύγειας της σκέψης και απομνημόνευσης βελτιώνονται θεαματικά, η καλή ψυχική διάθεση απογειώνεται και η λίμπιντο μέρα με τη μέρα κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή της.

Μετά την 4η εβδομάδα: Βελτίωση όλων των δεικτών υγείας, βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων, έντονο αίσθημα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Την τέταρτη εβδομάδα πρόσληψης αυξάνονται και μονιμοποιούνται όλες οι θετικές μεταβολές που έχουν επέλθει στο σωματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο από την πρώτη μέρα της πρόσληψης μέχρι την τριακοστή. Εκτός από το ευεργετικό αίσθημα του «λειτουργώ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου με άνεση και αποτελεσματικότητα» όλοι οι δείκτες υγείας αγγίζουν τα φυσιολογικά τους όρια.

Και επιπλέον: Οι εβδομαδιαίες επιδράσεις της πρόσληψης του Longavite λειτουργούν αθροιστικά και διαρκούν για ολόκληρη την χρονική περίοδο που το λαμβάνετε ενώ μετά τον δεύτερο μήνα πρόσληψής του τα θετικά αποτελέσματά του στον οργανισμό πιστοποιούνται ή εξακριβώνονται και στις εξετάσεις τελομερών.

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας για τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα και κάτοχος του LONGAVITE είναι η Εταιρεία PHENOMENO s.r.o.

Διανομέας στην Ελλάδα και την Κύπρο: VITA D’ORO IKE, Ευγενίδου 10-12, Ψυχικό, 115 25

Το προϊόν διατίθεται σε προεπιλεγμένα σημεία πώλησης, όπως στο κατάστημα της VITA D’ORO, στο κατάστημα O-BIOTIQUE, κ.ά.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.longavite.com

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.