Νέες αντιγηραντικές θεραπείες, για τις οποίες (μάλλον) δεν έχετε ακούσει!

Νέες αντιγηραντικές θεραπείες, για τις οποίες (μάλλον) δεν έχετε ακούσει!
Νέες αντιγηραντικές θεραπείες, για τις οποίες (μάλλον) δεν έχετε ακούσει!
Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα του Iατρικού Kέντρου Kοσμητικής Δερματολογίας "Narcissus"
Στους χώρους του "Narcissus" η πολυτέλεια συναντά τις καινοτόμους μεθόδους αντιγήρανσης
Οι διακεκριμένοι δερματολόγοι κος Γιώργος Κοντοχριστόπουλος και η κα Αργυρώ Χατζηιωάννου, οι οποίοι μίλησαν στην εκδήλωση με τον δερματολόγο Στέλιο Αγγελίδη και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου +1
Προβολή Φωτογραφιών
Νέες αντιγηραντικές θεραπείες, για τις οποίες (μάλλον) δεν έχετε ακούσει!

Mε αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας του Δερματολογικού Ιατρείου Κοσμητικής Δερματολογίας “Narcissus”, ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης  και οι συνεργάτες του, γιόρτασαν με μια λαμπερή εκδήλωση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κι εκεί είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ενδιαφέροντα νέα!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση μίλησε για τη «Η Γήρανση του Δέρματος & τους νέους τρόπους αντιμετώπισής της», παρουσιάζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους, για τις οποίες λίγοι έχουν γνώση μέχρι τώρα.

Σίγουρα, οι περισσότερες από εμάς, γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη των μεθόδων αντιγήρανσης είναι αλματώδης, καθώς έχουν δημιουργηθεί νέα δραστικά καλλυντικά σκευάσματα που καταπολεμούν τη γήρανση του δέρματος με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εδώ όμως, μιλάμε για εντελώς νέες θεραπείες που… εντυπωσιάζουν όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και για το ανώδυνο της εφαρμογής τους!

Επειδή ήταν αρκετές, απλώς διάλεξα να σας παρουσιάσω κάποιες που θεώρησα πολύ μα πολύ ενδιαφέρουσες!

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Vampir Lift – Θεραπεία Autosoma

Το ελιξίριο νεότητας του κόμη Δράκουλα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την πιο ολοκληρωμένη και πετυχημένη μέθοδο αντιγήρανσης. Η θεραπεία είναι μια απολύτως φυσική μέθοδος, χωρίς κανένα κίνδυνο δυσανεξίας, ούτε αλλεργίας.

Τι είναι: Μία θεραπεία ιατρικής αισθητικής, η οποία αξιοποιεί την επουλωτική ικανότητα του αίματος του ίδιου του ασθενούς έτσι ώστε να βιοδιεγείρει τα δερματικά κύτταρα. Χρησιμοποιεί την πληθώρα των αυξητικών παραγόντων που περιέχονται στο «πλάσμα», καθώς και στη διαδικασία διέγερσης των βλαστικών κυττάρων για την αναγέννηση και την αναζωογόνηση του δέρματος το οποίο έχει υποστεί φθορά.

Αποτελέσματα
 • Βελτίωση της ελαστικότητας, του σφρίγους και της ανθεκτικότητας του δέρματος
 • Βελτίωση της απόχρωσης της επιδερμίδας
 • Αναδόμηση ινών κολλαγόνου  και άρα μείωση ρυτίδων
 • Δέρμα με όγκο πιο σφιχτό, νεανικό και πιο φρέσκο
Μάσκα Αντιγήρανσης «Φωτοεναρμίνιση»

Η μάσκα αντιγήρανσης είναι το “αντίδοτο” για τη γήρανση, μία καινοτόμος τεχνολογία, που δίνει την ενέργεια στο κύτταρο για να αντιστρέψει τη φθορά του χρόνου.

Τι είναι: Χρησιμοποιείται φως μικρού μήκους κύματος για να επιτευχθεί η ρύθμιση του μεταβολισμού των κυττάρων, χάρη σε μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ των φωτονίων και κάποιων υποδοχέων των κυττάρων. Τα πολλαπλά μήκη κύματος φωτός επιτυγχάνουν την παραγωγή καλύτερης ποιότητας κολλαγόνου και εξωκυττάριας ουσίας. Χωρίς τον κίνδυνο υπερθέρμανσης και τραυματισμού, από την 1η συνεδρία, η διαφορά στον τόνο, την υφή και τη γενικότερη εμφάνιση του δέρματος είναι ορατή.

Αποτελέσματα
 • Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, κάνει την κυτταρική στιβάδα συμπαγή χαρίζοντας δέρμα ανθεκτικό και λιγότερο ευαίσθητο.
 • Αυξημένη τοπική αιματική κυκλοφορία, και άρα πιο λαμπερή επιδερμίδα και ροδοκόκκινο δέρμα
 • Έλεγχος στην υπερπαραγωγή της μελανίνης, κι αυτό σημαίνει ομοιόμορφο δερματικό τόνο
 • Ρύθμιση της διέγερσης των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου, ώστε να επιτυγχάνεται σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος.
Oxygen Peel

Ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων και γερασμένων κυττάρων του δέρματος. Χωρίς πόνο, χωρίς ουσίες.

Τι είναι: Το oξυγόνο ενεργοποιώντας τα ενδοκυτταρικά ενζυματικά συμπλέγματα, μπορεί να μειώσει τη βιολογική ηλικία, να θεραπεύσει την πρόωρη γήρανση και τη γενικότερη γήρανση. Με τη θεραπεία αυτή έχουμε ανανέωση των κυττάρων κατά 60-80%.

Δείτε Επίσης
Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς: Αλλάζοντας την προσέγγιση της ιατρικής!

Η θεραπεία βασίζεται στον βομβαρδισμό του δέρματος με οξυγόνο,  απομακρύνοντας με τρόπο απαλό τα στρώματα της επιδερμίδας. (Oι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο).

Αποτελέσματα
 • Καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και καλύτερος δερματικός τόνος
 • Με την αφαίρεση κερατινοκυττάρων, βελτιώνονται οι δυσχρωμίες του δέρματος
 • Με τη διέγερση των ινοβλαστών έχουμε παραγωγή ινών κολλαγόνων και άρα σύσφιξη του δέρματος
 • Εξισορρόπηση ξηρής και λιπαρής επιδερμίδας
 • Καταπολέμηση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων
Dermafusion

Προηγμένο σύστημα που συνδυάζει τη συνεργική δράση της μικροδερμοαπόξεσης και την ελεγχόμενη διαδερμική έγχυση των ενεργών συστατικών. Δρα σε κυτταρικό επίπεδο – μιτοχόνδριο, με ανώδυνο τρόπο, χωρίς ερεθισμούς και με άμεσα αποτελέσματα επιταχύνοντας την κυτταρική διαίρεση – ανανέωση. Επίσης, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και είναι ιδανική μέθοδος για όλες τις εποχές, ακόμα και το καλοκαίρι

Τι είναι: Με την ειδική κεφαλή (κυκλική κορώνα διαμαντιών), που εκτός από τη μηχανική απολέπιση, πραγματοποιεί και μικροδονήσεις που διεγείρουν την κυτταρική διαίρεση και αυξάνουν τη μικροκυκλοφορία της ροής του αίματος,  ενισχύεται η κυτταρική επιδιόρθωση στα βαθύτερα στρώματα. Η ενεργή αυτή διείσδυση των θεραπευτικών συστατικών γίνεται μέσω της εκπομπής ηλεκτρονίων χαμηλής έντασης, επιτρέποντας τη δίοδο βαθιά στο χόριο.

Αποτελέσματα

Ανάλογα με τα συστατικά που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνουμε:

 • Αναζωογόνηση δέρματος
 • Σύσφιξη δέρματος
 • Εξάλειψη δυσχρωμιών, λεπτών ρυτίδων,  μικροουλών, μικροσημαδιών
 • Βελτίωση υφής δηλαδή πιο απαλό, φωτεινό και λείο δέρμα

Νarcissus, Κοσμητική Δερματολογία
Στέλιος Αγγελίδης, Διδάκτωρ Παν. Αθηνών
Βασιλίσσης Σοφίας 90, Αθήνα, τηλ.:  210 7701186

www.narcissusangelidis.gr,  mail: info@narcissusangelidis.gr

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.