Έξι λόγοι που μπορεί να σπάσει ένα προφυλακτικό

Έξι λόγοι που μπορεί να σπάσει ένα προφυλακτικό

Τα προφυλακτικά είναι μια από τις καλύτερες μορφές αντισύλληψης επειδή είναι φθηνά, μπορείτε να τα αγοράσετε οπουδήποτε, εμποδίζουν την εγκυμοσύνη και επίσης εμποδίζουν την εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, αλλά λειτουργούν μόνο εάν δεν σπάσουν! Παρακάτω είναι έξι λόγοι για τους οποίους ένα προφυλακτικό μπορεί να σκιστεί, γι’ αυτό να τους έχετε υπόψη σας την επόμενη φορά που θα είστε… απασχολημένοι.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Γιατί σπάνε τα προφυλακτικά

Το προφυλακτικό έχει λήξει. Οι συσκευασίες των προφυλακτικών έχουν μια ημερομηνία λήξης, οπότε φροντίστε να το προσέξετε. Επίσης, μπορεί να έχει αποθηκευτεί με λάθος τρόπο. Για παράδειγμα έχει μείνει κοντά

Λάθος αποθήκευση. Η θερμότητα βλάπτει τα προφυλακτικά από λάτεξ, επομένως δεν πρέπει να φυλάσσονται σε πηγές θερμότητας, στο πορτοφίλι ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Φυλάξτε τα ντουλαπάκι του φαρμακείου ή στο κομοδίνο σας.

Έλλειψη λίπανσης. Εάν υπάρχει τριβή κατά τη σεξουαλική επαφή, ειδικά το πρωκτικό σεξ, όχι μόνο θα προκαλέσει πόνο και ερεθισμό αλλά και το προφυλακτικό μπορεί επίσης να σπάσει. Φροντίστε λοιπόν να χρησιμοποιείτε λιπαντικά προφυλακτικά ή να χρησιμοποιείτε επιπλέον λιπαντικό εάν χρειάζεται.

Χρησιμοποιείτε λάθος λιπαντικό. Εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά από λάτεξ, τα λιπαντικά με βάση το λάδι μπορεί να αποδυναμώσουν το καουτσούκ και να προκαλέσουν σχίσιμο, επομένως χρησιμοποιήστε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό.

Δείτε Επίσης
Για καλύτερες επιδόσεις;

Έχει λάθος μέγεθος. Εάν το προφυλακτικό είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο, μπορεί να σκιστεί, γι’ αυτό πειραματιστείτε με προφυλακτικά διαφορετικού μεγέθους για να έχετε μια άνετη εφαρμογή — όχι πολύ σφιχτό και όχι πολύ χαλαρό.

Υπερβολική τριβή. Οι κολπικοί μύες ορισμένων γυναικών είναι εκ φύσεως σφικτοί, επομένως για να αποφευχθεί το σπάσιμο του προφυλακτικού, η λίπανση (και πολλά άλλα) είναι απαραίτητη.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.