Ακόμα πιο «γεμάτα» χείλη με τα μυστικά της Meghan Markle

Ακόμα πιο «γεμάτα» χείλη με τα μυστικά της Meghan Markle

Από τη μια η θητεία της ως ηθοποιός και από την άλλη η αποκρυπτογράφηση των προσωπικών τεχνικών της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Kate Middleton δίνουν στη δούκισσα του Sussex το προνόμιο να δημιουργήσει τη δική της σχολή μακιγιάζ, ειδικά για την περιοχή των χειλιών. Μέσα από τις συμβουλές που ακολουθούν αποκαλύπτουμε το μυστικό της, ώστε να αποκτήσουμε ένα πολύ εντυπωσιακό, αλλά και φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση των χειλιών μας!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Λόγω της προσωπικότητάς της και της θέσης της ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο fashion icon από τη μια για τον επιμελή ατημέλητο κότσο της [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] και από την άλλη για την προτίμησή της στη λάμψη υγείας που κερδίζει από τα bronzers.

Αυτό που πιθανόν δεν έχουμε παρατηρήσει στην εμφάνισή της είναι η λεπτή γραμμή πέρα από το τελείωμα των χειλιών της. Με έναν αδιόρατο τρόπο δίνει την εντύπωση ενός φυσικού φινιρίσματος.

Δείτε Επίσης
Τα ζυγωματικά μου; Στο ύψος τους!

Και αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να πετύχουμε όλες μας! Ποια από εμάς δεν επιθυμεί πιο «γεμάτα» και αισθησιακά χείλη, αλλά χωρίς το αποτέλεσμα να προδίδει την πραγματικότητα, χαρίζοντας περισσότερο όγκο με τον πιο φυσικό τρόπο;

Πιο «γεμάτα» χείλη με το κατάλληλο μολύβι

 • Δίνουμε προσοχή στην απόχρωση, επιλέγοντας έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών μας.
 • Φροντίζουμε να είναι καλά ξυσμένο, με αιχμηρή μύτη.
 • Ξεκινάμε από το κέντρο των χειλιών μας, σχεδιάζοντας το περίγραμμα λίγο πάνω από τη φυσική γραμμή τους.
 • Φθάνοντας στις γωνίες, προσέχουμε, ώστε να τελειώνει η γραμμή πάνω στη φυσικό περίγραμμα των χειλιών μας.

Έξτρα συμβουλές

 • Το πόσο μπορούμε να ξεφύγουμε από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών μας, εξαρτάται και από το σχήμα τους. Το σωστό είναι να ξεκινήσουμε με ανεπαίσθητες επεμβάσεις και σταδιακά με μικρές κινήσεις να προσθέτουμε, φροντίζοντας πάντα να διατηρούμε την εικόνα ενός φυσικού τελειώματος.
 • Για να δώσουμε στα χείλη μας περισσότερο όγκο, ξεκινάμε πάντα να σχεδιάζουμε από το τόξο στο κέντρο των χειλιών μας. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε ένα πιο συμμετρικό και κολακευτικό αποτέλεσμα.
 • Για να εξασφαλίσουμε σταθερότητα και περισσότερη διάρκεια στο αποτέλεσμα, ζωγραφίζουμε το περίγραμμα πάνω σε γυμνά και απόλυτα καθαρά χείλη. Δεν αγγίζουμε ποτέ με το μολύβι τα χείλη μας, αφού έχουμε περάσει κραγιόν ή λιπγκλός! Επίσης, αποφεύγουμε τις πολύ λαμπερές υφές, καθώς προσδίδουν ένα υπερβολικό και ψεύτικο λουκ.
 • Οι nude αποχρώσεις είναι απίστευτα σέξι, ανεξάρτητα από το σχήμα των χειλιών μας. Για να χαρίσουμε στα χείλη μας ένα απόλυτα γοητευτικό αποτέλεσμα, πέρα από το περίγραμμα επιλέγουμε έξυπνα και το χρώμα του κραγιόν:
  • Οι πιο ανοιχτόχρωμοι τόνοι δέρματος δείχνουν υπέροχα με τους τόνους του ροζ.
  • Οι σταρένιες επιδερμίδες αναδεικνύονται με πιο ζεστούς nude τόνους.
  • Τα πιο σκούρα δέρματα ισορροπούν τέλεια με μια μπρονζέ ή ελαφρά ιριδίζουσα nude απόχρωση.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.