Μπρονζέ επιδερμίδα: Η μεγάλη τάση της σεζόν!

Μπρονζέ επιδερμίδα: Η μεγάλη τάση της σεζόν!

Η ηλιοκαμένη, λαμπερή επιδερμίδα πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές τάσεις ομορφιάς για το 2020. Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, διατηρούμε την μπρονζέ απόχρωση στο πρόσωπό μας, σαν να είναι… καλοκαίρι! Πώς θα πετύχουμε την πιο μεγάλη τάση στο μακιγιάζ της σεζόν;

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν;

Για να επιτύχουμε αυτή την εμφάνιση σαν άγγιγμα του ήλιου στο πρόσωπό μας αλλά και κάποιες λάμψεις δεν χρειαζόμαστε πολλά ούτε δύσκολα πράγματα.

Αυτό που θέλουμε να έχουμε ως αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό λουκ μαυρίσματος αλλά με λίγη λάμψη. Επιστρατεύστε λοιπόν, ένα bronzer, την terracota σας (ακόμη καλύτερα σε υγρή μορφή), ακόμα και ένα πιο ανοιχτής απόχρωσης self tan για το πρόσωπο και κάποιο προϊόν highlighter.

Η κατάλληλη απόχρωση

Όλα ξεκινούν με την επιλογή του κατάλληλου self-tanner. Βασικό κριτήριο είναι ο τύπος επιδερμίδας. Εάν έχετε λιπαρό ή γενικότερα ευαίσθητο δέρμα, προτιμήστε ένα ανάλογο self-tanner που έχει ελεγχθεί κλινικά για να μην μπλοκάρει τους πόρους. Εάν το δέρμα σας είναι κανονικό δεν έχετε περιορισμούς.

Προτιμήστε μία απόχρωση όσο γίνεται πιο κοντινή με τον τόνο του δέρματός σας, γιατί δεν θέλετε να μοιάζετε σαν να έχετε μαυρίσει… ξαφνικά μέσα στο φθινόπωρο. Δώστε προσοχή και στο σβήσιμο προς τους κροτάφους και στον λαιμό!

Μία έξυπνη κίνηση για να μην πέσετε σε… υπερβολές, είναι να αναμείξετε μία μικρή ποσότητα με την ενυδατική κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείτε πριν από την εφαρμογή.

Δείτε Επίσης
Το φιλί του ήλιου: Το μακιγιάζ του καλοκαιριού και τα μυστικά του

Για λαμπερό αποτέλεσμα

Μετά το ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα ακολουθούν οι λάμψεις που τελικά, πάντοτε είναι στη μόδα. To highlighter είναι ο σύμμαχός μας!

Προσέξτε να βάλετε μερικές πινελιές στα κατάλληλα σημεία; Εκεί δηλαδή που μοιάζει σαν να πέφτουν οι ακτίνες του ήλιου!

Στη ράχη της μύτης, στο τόξο του έρωτα (ή αλλιώς το V που σχηματίζεται στο άνω χείλος), στα ζυγωματικά, ψηλά, προς τους κροτάφους ή κοντά στα μάτια, αλλά και μία ελαφριά πινελιά στις εσωτερικές κόγχες των ματιών.

Ξεκινάτε με μικρές πινελιές και ελάχιστη ποσότητα. Τσεκάρετε το αποτέλεσμα στο φυσικό φως για να μην κάνετε υπερβολές. Δεν θέλετε να «λαμπυρίζετε»! Θέλετε μία λαμπερή μεν αλλά άψογη επιδερμίδα!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.