Ηighlighter: Χρησιμοποιήστε το σε αυτά τα 7 σημεία για έξτρα λάμψη!

Ηighlighter: Χρησιμοποιήστε το σε αυτά τα 7 σημεία για έξτρα λάμψη!

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε; Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε τη λάμψη σας! Χρησιμοποιώντας ένα προϊόν με σωματίδια που αντανακλούν το φως θα βελτιώσετε τα καλύτερά σας χαρακτηριστικά. Γυαλιστερά bronzers, highlighters και illuminators είναι οι σύμμαχοί μας!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Τα προϊόντα που χάρη στα μικροσωματίδια λάμψης που περιέχουν χαρίζουν μία έξτρα λάμψη και τονίζουν τις περιοχές του προσώπου μας είναι μία καλή λύση για να κρατήσουμε τη φυσική λαμπερότητα του ήλιου στο πρόσωπό μας. Η πιο γνωστή περιοχή που εφαρμόζουμε αυτά τα προϊόντα είναι η ζώνη T, αλλά δεν πρέπει να είναι η μόνη. Ας δούμε κι άλλα σημεία που θα τονίσουν το πρόσωπό μας!

1. Στο μέτωπο: Μιμηθείτε το άγγιγμα… του ήλιου, εφαρμόζοντας λίγο highlighter στο κέντρο του μετώπου. Στη συνέχεια, βουρτσίστε ελαφρά προς τα έξω για να διαχυθεί το προϊόν. Για να αποφύγετε να γυαλίζετε, χρησιμοποιήστε ένα highlighter  σε μία πιο ανοιχτή απόχρωση από τον τόνο του δέρματός σας.

2. Στο τόξο των φρυδιών: Δεν έχετε προλάβει να βγάλετε τις ατίθασε τριχούλες στα φρύδια σας; Περνώντας ελάχιστο highlighter στο τόξο των φρυδιών τονίζετε το σχήμα τους και τραβάτε το βλέμμα από τις «αδέσποτες» τρίχες.

3. Στην εσωτερική γωνία των ματιών: «Σβήστε» την κούραση από τα μάτια περνώντας μία σαμπανιζέ γυαλιστερή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Θα φαίνεστε ξεκούραστη και φρέσκια, ακόμα κι αν ξενυχτήσατε μέχρι… τα ξημερώματα!

4. Στα ζυγωματικά: Απαλείψτε τους κύκλους κάτω από τα μάτια εφαρμόζοντας λίγο bronzer στα ζυγωματικά, όπου το φως πέφτει φυσικά στο πρόσωπο. Μπορείτε επίσης να απλώσετε ένα ιριδίζον προϊόν με το πινέλο για το ρουζ σας για να δημιουργήσετε μια ροζέ λάμψη στα μήλα του προσώπου σας.

Δείτε Επίσης
Γιατί τα φυσικά έλαια αποκτούν νέα σημασία για το δέρμα μας

5. Στη μύτη: Περάστε ένα προϊόν που φωτίζει (illuminator) στη γέφυρα της μύτης για να τραβήξετε όλη τη προσοχή στο μέσον του προσώπου σας.

6. Στο πάνω μέρος των χειλιών: Ταμπονάρετε ελαφρά με highlighter στην περιοχή του τόξου πάνω από τα χείλη σας, για να τα κάνετε να φαίνονται πιο ζουμερά και έντονα.

7. Στο πηγούνι: Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα απαλό άγγιγμα από bronzer στο κέντρο του πηγουνιού σας που θα κάνετε με απαλές κυκλικές κινήσεις για μία ακόμη πινελιά λάμψης…

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.