Λεπτά μαλλιά; Να τι πρέπει να αποφεύγετε!

Λεπτά μαλλιά; Να τι πρέπει να αποφεύγετε!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα στάιλινγκ που καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε αν τα μαλλιά σας είναι αραιά ή έχετε πολύ λεπτές τρίχες…

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Όσες γυναίκες έχουν λεπτά και αδύναμα μαλλιά ή με τάση για αραίωση, κάθε λίγο διαπιστώνουν ότι ορισμένα πράγματα, απλά κάνουν την εμφάνισή τους να φαίνεται χειρότερη…

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν τη λέπτυνση ή την αραίωση των μαλλιών και ενώ μπορεί όλο αυτό να είναι εκνευριστικό, από την άλλη ας δούμε, κάποιες χρήσιμες συμβουλές γύρω από το τι μπορείτε να κάνετε για να δείχνουν τα μαλλιά σας ωραιότερα.

Ποια προϊόντα να αποφύγετε;

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το είδος των προϊόντων που βάζετε στα μαλλιά σας – ιδιαίτερα αυτά που δημιουργούν ένα φινίρισμα με υγρή εμφάνιση, το κοινώς γνωστό wet look.

Δείτε Επίσης
4 βήματα για υπέροχα μαλλιά

Το wet look μπορεί είναι μια σημαντική τάση και φέτος, με πολλές διάσημες να εμφανίζονται με wet look χτενίσματα (από μπούκλες μέχρι κότσους) στο κόκκινο χαλί ή να βλέπουμε αυτό το στιλ στις πασαρέλες, αλλά δεν είναι το κατάλληλο για τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά.

Όπως λένε διάσημοι κομμωτές: «Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα όπως τα μους ή τα τζελ γιατί κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο αδύναμα και διαχωρίζουν εντονότερα τις τρίχες». Ένα ακόμη προϊόν που δεν ενδείκνυται είναι η λακ. Αν και δεν επηρεάζει αν την χρησιμοποιήσετε σωστά, δηλαδή, αν ψεκάζετε από απόσταση περίπου 7 εκ. μακριά από τα μαλλιά σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν επιτρέπετε στη λακ ή στο σπρέι για στάιλινγκ να νοτίσει τα μαλλιά σας ή να κολλήσει τις τρίχες μεταξύ τους.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.