Λουλούδια στα μαλλιά!

Λουλούδια στα μαλλιά!

Οι προτάσεις που ακολουθούν είναι γεμάτες… ανοιξιάτικα άνθη! Κατάλληλες για ένα «λουλουδάτο» χτένισμα ή για μία υπέροχη νυφική εμφάνιση! Μοντέρνα και κολακευτικά χτενίσματα που θα αναδείξουν τη φυσική σας ομορφιά. Οι 8 προτάσεις που ακολουθούν έχουν «βασικό» συστατικό τα φρέσκα, δροσερά λουλούδια!

Από την Άντζελα Μολφέτα

1. Στέμμα με πέρλες και άνθη στο πίσω μέρος

Είναι ένα υπέροχο χτένισμα για όσες επιθυμούμε να έχουμε στο χτένισμά μας τη φρεσκάδα των λουλουδιών, αλλά χωρίς αυτά να κυριαρχούν στην εικόνα του προσώπου μας. Το στέμμα με τις πέρλες δίνει έναν κλασικό τόνο κομψότητας, ενώ τα φρέσκα λουλούδια πίσω, αποτελούν ένα στοιχείο έκπληξη.

Μυστικά για το χτένισμα: Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να αναδειχθεί άψογα με μια απλή πλεξίδα ή με μια πλεξίδα ψαροκόκαλο. Για να πετύχουμε μια πλεξίδα ψαροκόκαλο χωρίζουμε τα μαλλιά σε δύο μέρη και παίρνοντας μια μικρή τούφα από την αριστερή πλευρά τραβάμε διαγώνια προσθέτοντας μια λεπτή τούφα από τη δεξιά πλευρά. Επαναλαμβάνουμε αντίστοιχα μέχρι να ολοκληρώσουμε, φροντίζοντας οι άκρες των μαλλιών μας να δεθούν με χαλαρό τρόπο.

Το σημείο κλειδί: Μερικές ανάλαφρες μπούκλες γύρω από το πρόσωπό μας δίνουν μια ανέμελη νότα στο στεφάνι με τις πέρλες και τονίζουν περισσότερο τα φρέσκα άνθη στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στέμμα με λεπτεπίλεπτα άνθη, απλό, κομψό και ανέμελο χτένισμα που χαρίζει ένα δροσερό, νεανικό look
Στέμμα με λεπτεπίλεπτα άνθη, απλό, κομψό και ανέμελο χτένισμα που χαρίζει ένα δροσερό, νεανικό look

2. Στέμμα με λεπτεπίλεπτα άνθη

Απλό, κομψό και ανέμελο χτένισμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Το στέμμα με τα λεπτεπίλεπτα άνθη χαρίζει ένα δροσερό, νεανικό look όχι μόνο κατά τη διάρκεια της τελετής, αλλά και για ώρες μετά, στο τραπέζι του γάμου.

Μυστικά για το χτένισμα: Μια καθαρά καλοκαιρινή πρόταση που αποτυπώνει το look της παραλίας. Δημιουργούμε μπούκλες στα μαλλιά με το ειδικό σίδερο για να πετύχουμε ανάλαφρους κυματισμούς και αφού κρυώσουν εντελώς, ψεκάζουμε όλο τους το μήκος με το ειδικό σπρέι για beach look, φορμάροντας με τα δάχτυλα.

Το σημείο κλειδί: Τα άνθη, εξαιρετικά λεπτεπίλεπτα, κερδίζουν όγκο και σταθερότητα συνδυάζοντάς τα με μερικά πράσινα, φρέσκα φύλλα. Εάν το στέμμα δεν στερεώνεται, τότε μπορούμε να φτιάξουμε μια πολύ λεπτή πλεξούδα ψαροκόκαλο γύρω του και να το σταθεροποιήσουμε με επιτυχία.

Χτενάκια διακοσμημένα με μικρά ή μεγαλύτερα λουλούδια, για όσες αναζητάμε μια ρομαντική νότα στο χτένισμα του γάμου μας, αυτή είναι η ιδανική πρόταση
Χτενάκια διακοσμημένα με μικρά ή μεγαλύτερα λουλούδια, για όσες αναζητάμε μια ρομαντική νότα στο χτένισμα του γάμου μας, αυτή είναι η ιδανική πρόταση

3. Χτενάκια διακοσμημένα με μικρά ή μεγαλύτερα λουλούδια

Για όσες αναζητάμε μια ρομαντική νότα στο χτένισμα του γάμου μας, αυτή είναι η ιδανική πρόταση. Παίζοντας με τα χρώματα των λουλουδιών, παίρνουμε ως βάση  μερικά λευκά τριαντάφυλλα και προσθέτουμε τις αγαπημένες μας αποχρώσεις σε ροζ, κόκκινους ή ακόμα και κίτρινους τόνους.

Μυστικά για το χτένισμα: Δημιουργούμε μπούκλες με το σίδερο των μαλλιών και πιάνουμε τα μαλλιά σε χαλαρό σινιόν, στο ύψος του αυχένα. Αφήνουμε μερικές μπούκλες ελεύθερες δεξιά και αριστερά και στερεώνουμε τα χτενάκια με τα λουλούδια περίπου 15 εκ. από τη βάση του λαιμού, στο πίσω μέρος.

Το σημείο κλειδί: Ο πιο όμορφος τρόπος για να τονίσουμε το σινιόν στα μαλλιά μας, αλλά και μια πρόταση που δημιουργεί το ιδανικό αξεσουάρ ανεξάρτητα από το σημείο που θα τοποθετήσουμε τα χτενάκια, χρησιμοποιώντας λουλούδια σύμφωνα με τη χρωματική παλέτα του γάμου μας.

Ανθισμένος κότσος, μοντέρνο, νεανικό και τόσο όσο πρέπει εκκεντρικό, αυτό το χτένισμα είναι ταυτόχρονα και πολύ παιχνιδιάρικο
Ανθισμένος κότσος, μοντέρνο, νεανικό και τόσο όσο πρέπει εκκεντρικό, αυτό το χτένισμα είναι ταυτόχρονα και πολύ παιχνιδιάρικο

4. Ανθισμένος κότσος

Μοντέρνο, νεανικό και τόσο όσο πρέπει εκκεντρικό, αυτό το χτένισμα είναι ταυτόχρονα και πολύ παιχνιδιάρικο. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και παράλληλα, χαρίζει και μερικούς πόντους ύψους!

Μυστικά για το χτένισμα: Πιάνουμε τα μαλλιά σε αλογοουρά, περίπου στο κέντρο του κεφαλιού, και στριφογυρίζοντας τις άκρες διαμορφώνουμε ένα στρογγυλεμένο κότσο, στερεώνοντας με μικρά τσιμπιδάκια. Με τα δάχτυλα «ανοίγουμε» όσο μπορούμε για να δώσουμε περισσότερο όγκο. Στη βάση στερεώνουμε μερικά άνθη ή τα τοποθετούμε αρχικά, σε δυο-τρία χτενάκια που σπρώχνουμε γύρω από τη βάση της αλογοουράς.

Το σημείο κλειδί: Τα λουλούδια τραβούν όλα τα βλέμματα! Επιλέγοντας μερικά σε μέτριο μέγεθος δημιουργούμε μια πιο ισορροπημένη εικόνα, ενώ θα νιώθουμε σίγουρες πως δεν θα ξεφύγουν ούτε χιλιοστό ακόμα και μετά από πολλές-πολλές ώρες.

Εκτός από στεφάνι, χρησιμοποιήστε ανθάκια με αγριολούλουδα. Πολύ θηλυκό, ρομαντικό και απίστευτα ανέμελο χτένισμα
Εκτός από στεφάνι, χρησιμοποιήστε ανθάκια με αγριολούλουδα. Πολύ θηλυκό, ρομαντικό και απίστευτα ανέμελο χτένισμα

5. Απόλυτη φυσικότητα με λουλούδια του αγρού

Πολύ θηλυκό, ρομαντικό και απίστευτα ανέμελο χτένισμα με αγριολούλουδα. Για να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε να «κερώσουμε» τα άνθη, ώστε να διατηρήσουν το σχήμα και το χρώμα τους για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μυστικά για το χτένισμα: Για να κάνουμε τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο πλούσια, χρησιμοποιούμε στα όλο τους το μήκος ένα σπρέι για έξτρα όγκο. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε την πλεξίδα πιάνοντας ανάμεσα τα αγαπημένα μας αγριολούλουδα.

Το σημείο κλειδί: Το ζητούμενο είναι να αναμείξουμε διαφορετικά είδη και χρώματα λουλουδιών. Από το λευκό ως το μοβ, το χρώμα χαρίζει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και η τοποθέτηση των λουλουδιών εδώ κι εκεί τονίζει ακόμα περισσότερο το ελεύθερο πνεύμα.

Τα λεπτεπίλεπτα baby's breath συνηγορούν σε μια αιθέρια εμφάνιση, ανεξάρτητα από το τελικό look. Mας δίνουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσουμε στα σημεία που επιθυμούμε ως τελικό touch και μετά την ολοκλήρωση του χτενίσματός
Τα λεπτεπίλεπτα baby’s breath συνηγορούν σε μια αιθέρια εμφάνιση, ανεξάρτητα από το τελικό look. Mας δίνουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσουμε στα σημεία που επιθυμούμε ως τελικό touch και μετά την ολοκλήρωση του χτενίσματός

6. Αποκλειστικά με baby’s breath (αχένοπα)

Αγαπημένα λουλούδια για το χτένισμα κάθε νύφης, τα baby’s breath συνηγορούν σε μια αιθέρια εμφάνιση, ανεξάρτητα από το τελικό look. Καθώς είναι τόσο μικρά και λεπτεπίλεπτα, μας δίνουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσουμε στα σημεία που επιθυμούμε ως τελικό touch και μετά την ολοκλήρωση του χτενίσματός μας.

Δείτε Επίσης
Μαύρες πέρλες από την Ταϊτή κι ένα εντυπωσιακό σε πολλαπλές σειρές μακρύ κολιέ σηματοδοτούν κάποιες από τις εκφράσεις του μαύρου κοσμήματος που είναι τόσο πολύ στη μόδα

Μυστικά για το χτένισμα: Είναι εύκολο εάν τα μαλλιά μας είναι πολύ μακριά, διαφορετικά μπορούμε  να χρησιμοποιήσουμε extensions και να δημιουργήσουμε μια πλεξίδα στεφάνι σε όλο το περίγραμμα του κεφαλιού. Φροντίζουμε να πιάσουμε με αρκετά τσιμπιδάκια την πλεξίδα, με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρηθεί στη θέση της. αλλά και χωρίς τον κίνδυνο να μας πιάσει πονοκέφαλος!

Το σημείο κλειδί: Αυτό το χτένισμα αναδεικνύει τέλεια κάθε χρώμα μαλλιών, δίνοντας την ευκαιρία στα baby’s breath να προσφέρουν ένα μοναδικό άγγιγμα κομψότητας που εξασφαλίζει ακόμα πιο φίνα εμφάνιση.

Κορδέλα/στεφάνι με φρέσκα λουλούδια χαρίζει ένα μοναδικό στιλ, τονίζοντας κάθε μας κίνηση, εμπρός και πίσω
Κορδέλα/στεφάνι με φρέσκα λουλούδια χαρίζει ένα μοναδικό στιλ, τονίζοντας κάθε μας κίνηση, εμπρός και πίσω

7. Κορδέλα/στεφάνι με φρέσκα λουλούδια

Με ελαφρώς ασύμμετρο σχήμα και λουλούδια σε μέτριο μέγεθος, η κορδέλα/στεφάνι μπορεί να φέρνει στον νου τα κλασικά στέφανα, αλλά οπωσδήποτε χαρίζει ένα μοναδικό στιλ, τονίζοντας κάθε μας κίνηση, εμπρός και πίσω.

Μυστικά για το χτένισμα: Μια πρόταση που μπορούμε να δημιουργήσουμε αφήνοντας τα μαλλιά μας ελεύθερα κάτω ή πιάνοντάς τα σε ένα χαλαρό κότσο στο ύψος του αυχένα. Για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα μπορούμε να περάσουμε ανάμεσα στο στεφάνι και μια μικρή τούφα, ώστε να αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς σε κάθε μας κίνηση.

Το σημείο κλειδί: Φτιάχνουμε το στεφάνι σε μια βάση όσο γίνεται πιο μαλακή και τοποθετούμε περιμετρικά λουλούδια, φύλλα και μικρότερα άνθη. Φροντίζουμε το στεφάνι να πέφτει χαλαρά προς τα πίσω, ώστε να χαρίζει ένα απροσδόκητο στιλ και στερεώνουμε προσεκτικά με αρκετά  τσιμπιδάκια και φουρκέτες.

Μπουκετάκια λουλουδιών και πέρλες. Τα ξεχωριστά στοιχεία του χτενίσματος, όπως η μικρή γαλλική κοτσίδα, τα μπουκετάκια λουλουδιών, οι πέρλες και η κυματοειδής αλογοουρά αναδύουν μια δροσερή, δημιουργική διάθεση
Μπουκετάκια λουλουδιών και πέρλες. Τα ξεχωριστά στοιχεία του χτενίσματος, όπως η μικρή γαλλική κοτσίδα, τα μπουκετάκια λουλουδιών, οι πέρλες και η κυματοειδής αλογοουρά αναδύουν μια δροσερή, δημιουργική διάθεση

8. Μπουκετάκια λουλουδιών και πέρλες

Ένα περίτεχνο χτένισμα για ένα επιμελώς ατημέλητο look. Τα ξεχωριστά στοιχεία του χτενίσματος, όπως η μικρή γαλλική κοτσίδα, τα μπουκετάκια λουλουδιών, οι πέρλες και η κυματοειδής αλογοουρά αναδύουν μια δροσερή, δημιουργική διάθεση που μαγνητίζει.

Μυστικά για το χτένισμα: Για να δημιουργήσουμε τις καρφίτσες/μαργαριτάρι, προμηθευόμαστε πέρλες σε μέτριο μέγεθος και μαλακό σύρμα από το ανθοπωλείο. Κόβουμε το σύρμα σε μήκος περίπου 7-10εκ. και αφού περάσουμε την πέρλα, κάμπτουμε τις άκρες δημιουργώντας μια μικρή φουρκέτα που στερεώνεται εύκολα, οπουδήποτε.

Το σημείο κλειδί: Είναι σκόπιμο να τοποθετήσουμε τις πέρλες και τα μπουκετάκια λουλουδιών πάνω και γύρω από τη γαλλική πλεξίδα, για να δώσουμε «αέρα» στο χτένισμα και να τονίσουμε την όμορφη αλογοουρά.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.