Νέα τάση: Καστανά και κόκκινα μαλλιά!

Νέα τάση: Καστανά και κόκκινα μαλλιά!
Νέα τάση: Καστανά και κόκκινα μαλλιά!
Οι ζεστές αποχρώσεις του καστανού ταιριάζoυν στους περισσότερους τόνους δέρματος. Επιπλέον συνδυάζεται τέλεια με τα σκούρα ρούχα και την αστική διάθεση των ψυχρότερων μηνών
Οι μελιές και ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ είναι παρά την «απλότητά», τους δυναμικές, κλασικά μοντέρνες και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα
Εάν είστε φυσικές κοκκινομάλλες μην αναζητήσετε νέο χρώμα για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα! Αν όχι, οι αποχρώσεις από το χαλκό έως το σκούρο κόκκινο είναι μόδα
Προβολή Φωτογραφιών
Νέα τάση: Καστανά και κόκκινα μαλλιά!

Αν και υπάρχει μία πληθώρα εκθαμβωτικών και ιδιαίτερων χρωμάτων για τα μαλλιά, μία από τις πιο μεγάλες τάσεις για τη φετινή σεζόν είναι οι αποχρώσεις του καστανού αλλά και του κόκκινου. Τι καλύτερο;

από τη Μαρία Καλοπούλου

Αν δεν είστε από τις τολμηρές, αν δεν σας αρέσουν οι πειραματισμοί ή αν ο χώρος εργασίας σας δεν επιτρέπει υπερβολές… τότε καλώς ήρθατε στη νέα σεζόν! Ειδικά για εμάς τις Μεσογειακές, οι φετινές αποχρώσεις για τα μαλλιά μας ευνοούν! Φέτος τα χρώματα μαλλιών  στρέφονται στις αποχρώσεις του καστανού και του κόκκινου.

Βαθύ καστανό

Ίσως το φθινόπωρο του 2018 το καστανό χρώμα των μαλλιών δεν είναι έκπληξη, είναι τάση! Το βαθύ καστανό ήταν κυρίαρχο σε όλες τις πασαρέλες και τα μοντέλα εμφανίστηκαν με λαμπερές αποχρώσεις της σοκολάτας και του σκούρου καφέ.

Οι ζεστές αποχρώσεις του καστανού ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος αλλά και αποτελεί «καμβά» αν θέλετε να πειραματιστείτε και με κάποιες πινελιές extravagant χρώματος (π.χ. ροζ ή μοβ!). Επιπλέον συνδυάζεται τέλεια με τα σκούρα ρούχα και την αστική διάθεση των ψυχρότερων μηνών.

Φωτεινό Καστανό

Εάν το βαθύ και δελεαστικό σκούρο καφέ δεν είναι το ατού σας, τότε επιλέξτε πιο απαλές αποχρώσεις του καστανού. Οι μελιές και ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ παρά την «απλότητά» τους είναι δυναμικές, κλασικά μοντέρνες και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

Δείτε Επίσης
Vintage Brunette: Το πιο αγαπημένο χρώμα μαλλιών για το 2024

Επειδή αυτό το φθινόπωρο κυριαρχούν τα τολμηρά χρώματα και μια φουτουριστική, μινιμαλιστική αισθητική, τα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά αποτελούν μέρος για μια πιο φυσική, και λιγότερο υπερβολική εμφάνιση.

Οι αποχρώσεις του κόκκινου

Αυτή τη σεζόν, η μόδα μας προτρέπει να αγκαλιάσουμε το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας. Οι περισσότερες Ελληνίδες λοιπόν είναι φυσικά καστανές, αλλά αν θέλετε μία αλλαγή, τότε δοκιμάστε μία απαλή απόχρωση του κόκκινου  και του χαλκού.

Εάν πάλι είστε φυσικές κοκκινομάλλες μην αναζητήσετε νέο χρώμα για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα! Επικεντρωθείτε στο να κάνετε τη φυσική σας απόχρωση όσο πιο λαμπερή και εκθαμβωτική μπορείτε.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.