Νέα τάση: Smokey eye… ροζ!

Νέα τάση: Smokey eye... ροζ!

Είναι σίγουρο ότι το ερώτημα “Πώς να φορέσω ροζ σκιά” μέσα στο φθινόπωρο δεν ήταν κάτι που μπορούσαμε να σκεφτούμε… έως τη στιγμή που έγινε μόδα στις πασαρέλες του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Και όχι μόνο είναι τάση για τον φετινό χειμώνα αλλά μοιάζει να «αντικαθιστά» το κλασικό smokey eye με τις σκούρες σκιές.

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Είναι φρέσκο, είναι διασκεδαστικό, και οι makeup artists που προτείνουν αυτό το μακιγιάζ για τα μάτια ισχυρίζονται ότι πραγματικά φωτίζει το πρόσωπο. Το αποτέλεσμα φαίνεται όμορφο και μπορεί να είναι πραγματικά κολακευτικό για όλο το πρόσωπο. Το μυστικό (όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις με τα χρώματα του μακιγιάζ) είναι να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας.

Από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης για το φθινόπωρο 2017-χειμώνας 2018, Delpozo (αριστερά) και Oscar de la Renta (δεξιά)
Από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης για το φθινόπωρο 2017-χειμώνας 2018, Delpozo (αριστερά) και Oscar de la Renta (δεξιά)

Πώς να βρείτε το τέλειο ροζ για εσάς

Οι ροζ αποχρώσεις είναι κατάλληλες για την καθεμία μας και αυτό είναι το ωραίο, λένε οι ειδικοί. Αλλά πάντοτε βρίσκοντας τη σωστή απόχρωση για τον τόνο του δέρματός είναι το κλειδί για να ένα κολακευτικό αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης
Smoky look... ροζέ!

Ας δούμε τους βασικούς κανόνες:
  • Ανοιχτόχρωμο δέρμα: Παστέλ ροζ με μία υποψία βερικοκί
  • Μεσαίοι τόνοι δέρματος: Φούξια και ροζ του βατόμουρου.
  • Μελαχρινό δέρμα: Σκούρα ροζ και ροζ  που κοκκινίζουν
  • Για όλους τους τόνους δέρματος: Τα neon ροζ κολακεύουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια και ως eyeliner

Αλλά – ενώ αυτές είναι οι βασικές οδηγίες που καλό είναι να ακολουθήσετε, όπως συμβουλεύουν οι makeup artists – πρέπει πάντοτε να πειραματιζόμαστε. Άλλωστε είναι απλά… ένα μακιγιάζ, μπορούμε αμέσως να το αφαιρέσουμε!

Οι ροζ αποχρώσεις έκαναν την εμφάνισή τους και στις πασαρέλες του Λονδίνου
Οι ροζ αποχρώσεις έκαναν την εμφάνισή τους και στις πασαρέλες του Λονδίνου

Καλό είναι επίσης, να θυμάστε ότι ανάλογα με την υφή της σκιάς που θα επιλέξετε, θα σας δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι σκιές σε μορφή σκόνης χαρίζουν ένα πιο απαλό λουκ, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να δομήσετε την ένταση του χρώματος, δηλαδή είτε να είναι πολύ διακριτικό είτε αρκετά εντυπωσιακό. Εξίσου ωραία λύση είναι και οι σατινέ ροζ αποχρώσεις. Η ελαφριά γυαλάδα χαρίζει λάμψη στα μάτια. Και ένα μικρό κόλπο ακόμη: Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε την κλασική μαύρη μάσκαρα με μία μπλε, το αποτέλεσμα είναι σούπερ ενδιαφέρον!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.