Καφέ smokey eyes: Η τάση του φθινοπώρου που μας ταιριάζει!

Καφέ smokey eyes: Η τάση του φθινοπώρου που μας ταιριάζει!

Τι είναι αυτό που θες από το καθημερινό σου μακιγιάζ; Να γίνεται όσο πιο εύκολα γίνεται αλλά και να τονίζει την ομορφιά μας. Σωστά; Μία από τις φετινές τάσεις για το μακιγιάζ των ματιών είναι το smokey σε καφέ αποχρώσεις που έχει το πλεονέκτημα να ταιριάζει σε όλες και παντού!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το καφέ χρώμα και μάλιστα σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά κυρίως το πιο σκούρο είναι ένα από τα top χρώματα της φετινής μόδας, όπως ήδη σας έχουμε πει. Κι αφού σας έχουμε παρουσιάσει έναν πλήρη οδηγό για το πώς θα το φορέσετε και ποιοι είναι οι ωραιότεροι συνδυασμοί του, οπότε διαβάστε ή… ξαναδιαβάστε εδώ, σας ενημερώνουμε ότι αποτελεί και μία από τις πιο hot επιλογές και για το μακιγιάζ των ματιών μας.

Το καφέ χρώμα και μάλιστα σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά κυρίως το πιο σκούρο είναι ένα από τα top χρώματα της φετινής μόδας

Είναι έντονο αλλά ταυτόχρονα και διακριτικό με τον τρόπο του, είναι σαγηνευτικό και όμορφο και απολύτως ιδανικό για την εποχή. Λιγότερο έντονο και «άγριο» από το μαύρο, το καφέ smokey καταφέρνει να τονίζει και να γλυκαίνει το βλέμμα, ενώ παραμένει εντυπωσιακό.

Άξιο κομπλιμέντων το καφέ smokey eye όμως, και γιατί είναι στην κυριολεξία ένα μακιγιάζ πασπαρτού!

Tαιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες, αναδεικνύει υπέροχα κάθε επιδερμίδα αλλά και κάθε χρώμα ματιών και μπορεί να φορεθεί -με την ανάλογη ένταση- από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το καφέ smokey έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα! Κάνει τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα! Δίνει το κάτι επιπλέον στις καθημερινές μας εμφανίσεις

Το καφέ smokey eye, συνδυασμένο με nude ή ελαφρώς ροζ χείλη, είναι με ένα από τα πιο κλασικά beauty looks, και κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει τα μυστικά του.

Οι βασικές οδηγίες

Το καφέ smokey eye, συνδυασμένο με nude ή ελαφρώς ροζ χείλη, είναι με ένα από τα πιο κλασικά beauty looks, και κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει τα μυστικά του. Συνδυάζεται ειδικά για το βράδυ και με σκούρα κόκκινα χείλη (που επίσης είναι η σούπερ τάση της φετινή σεζόν!

Βήμα 1

Περνάτε σαν βάση με ένα μαλακό πινέλο με μία ουδέτερη σκιά σε μπεζ ή λευκό ή ιβουάρ, δίνοντας έμφαση στο περίγραμμα του βλεφάρου, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο της κόγχης του ματιού σου.

Καφέ smokey eyes: Βήμα 1 και 2

Δείτε Επίσης
Οι 5 τάσεις στο μακιγιάζ που κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το φθινόπωρο

Βήμα 2

Για να δείχνουν τα μάτια ακόμη πιο μεγάλα και όμορφα, χρησιμοποιήστε μία απαλή καφέ σκιά σε όλο το βλέφαρο, αποφεύγοντας την εσωτερική γωνία του ματιού. Αποφύγετε να φτάσετε μέχρι το τόξο του ματιού, δηλαδή μέχρι εκεί που έχετε απλώσει την ανοιχτή σκιά.

Σημείωση: Σε αυτό το σημείο, θα χρησιμοποιήσετε την καφέ απόχρωση που προτιμάτε. Δηλαδή, από απαλή μέχρι σχεδόν σοκολατί ή και με λάμψεις ειδικά για βραδινό λουκ.

Βήμα 3

Περάστε με ένα λευκό μαλακό μολύβι σε λευκό ή ιβουάρ χρώμα το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και την ελαφρά την εσωτερική γωνία των ματιών. Επίσης, θα κάνει τα μάτια να δείξουν αυτόματα πιο μεγάλα!

Καφέ smokey eyes: Βήμα 3 και 4

Βήμα 4

Η μάσκαρα! Περάστε άφθονες στρώσεις στις βλεφαρίδες σου κρατώντας το βουρτσάκι παράλληλα αλλά και κάθετα για χαοτικό εφέ. Τονίστε και τις κάτω βλεφαρίδες. Είναι ένα ακόμη κόλπο, για να κάνετε τα μάτια να μοιάζουν μεγαλύτερα!

Θυμηθείτε ότι είναι το τέλειο μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε εποχή (χειμώνα, φθινόπωρο, καλοκαίρι και άνοιξη)!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.