Πλεξούδες με έμπνευση από τον κορσέ!

Πλεξούδες με έμπνευση από τον κορσέ!

Τελικά, οι τάσεις στα χτενίσματα γίνονται όλο και πιο απρόβλεπτες τα τελευταία χρόνια! Φαίνεται ότι η πρόσφατη… τρέλα είναι εμπνευσμένη από τον Μεσαίωνα και θέλει τα μαλλιά μας πλεγμένα σαν κορσέ!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα λουλούδια και τα στεφανάκια στα μαλλιά που είναι κλασικές «συνταγές» και με απίθανες παραλλαγές [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ], έρχονται να συμπληρωθούν με μία διαφορετική εκδοχή τις πλεξούδες-κορσές, που μοιάζει να εξελίσσεται σε μεγάλη τάση.

Δύο πλεξίδες που ξεκινούν από τα πλάγια ή από το κέντρο του κεφαλιού, πλεγμένες με λεπτές κορδέλες, δίνουν το λουκ
Δύο πλεξίδες που ξεκινούν από τα πλάγια ή από το κέντρο του κεφαλιού, πλεγμένες με λεπτές κορδέλες, δίνουν το λουκ

Η αλήθεια είναι ότι είναι πρωτότυπες, χαρίζουν στιλ και επιπλέον είναι ένας σχετικά εύκολο τρόπος για να τις φτιάξουμε. Αυτό που κάνουμε είναι να πλέξουμε τα μαλλιά μας σε μία μεγάλη ή δύο κοτσίδες και να περάσουμε στενότερες ή φαρδύτερες κορδέλες ανάμεσά τους. Μία άλλη τεχνική είναι με λεπτές κλωστές που δένονται με τον ίδιο τρόπο. Οι κλωστές ή οι κορδέλες περνιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως βάζουμε κορδόνια στα παπούτσια μας.

Δείτε Επίσης
Κορσές: Σέξι και όποιος αντέξει

Με λεπτά νήματα για να εντελώς... μεσαιωνικό στιλ! // Η φαρδιά σατέν κορδέλα είναι η ευκολότερη μέθοδος για να φτιάξετε πλεξούδα-κορσέ
Με λεπτά νήματα για να εντελώς… μεσαιωνικό στιλ! // Η φαρδιά σατέν κορδέλα είναι η ευκολότερη μέθοδος για να φτιάξετε πλεξούδα-κορσέ

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε το χτένισμα με λεπτά νήματα, μία έξυπνη ιδέα είναι να περάσετε την άκρη από φουρκέτα, ώστε να σας διευκολύνει να περάσετε το νήμα μέσα από την πλεξίδα. Αν βέβαια, χρησιμοποιήσετε σατέν κορδέλες, τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά, αφού τις πλέκετε μαζί με τα μαλλιά.

Η τάση έχει υιοθετηθεί ήδη από νεαρές και μεγαλύτερες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ την είδαμε και σε αρκετές πασαρέλες… Πάρτε ιδέες και δοκιμάστε την!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.