Πώς να επιτύχετε την τάση των λευκασμένων φρυδιών χωρίς βαφή

Πώς να επιτύχετε την τάση των λευκασμένων φρυδιών χωρίς βαφή

Εάν έχετε δώσει προσοχή στις επιδείξεις μόδας της άνοιξης και του καλοκαιριού, πιθανότητα έχετε παρατηρήσει κάποιες τάσεις στην ομορφιά που αναδύονται έντονα. Μία τάση που εμφανίστηκε σε αρκετές επιδείξεις είναι τα λευκασμένα φρύδια. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην τάση, χωρίς ουσιαστικά να σκοτώσετε τα φρύδια σας, έχουμε τις συμβουλές των ειδικών που χρειάζεστε! Το βασικό; Τέρμα η βαφή—το μόνο που χρειάζεστε είναι μακιγιάζ!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Πρόσφατα, είδαμε πολλές «μανίες» από τα 90s και τις αρχές του 2000 να επιστρέφουν θριαμβευτικά. Μοιάζει σαν τα 90s και οι αρχές των 00s επέστρεψαν με μια διάθεση να πάρουν το… αίμα τους πίσω και αυτό περιλαμβάνει τη γενιά των λευκασμένων φρυδιών.

Η εμφάνιση ήταν πολύ έντονη στις πασαρέλες, και πρωτοστάτησε από καλλιτέχνες μακιγιάζ όπως ο Kevyn Aucoin. Ήταν επίσης πολύ δημοφιλές σε supermodels όπως η Claudia Schiffer. Αυτό μας οδήγησε να δούμε την τάση από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’00.

Όχι μόνο οι άνθρωποι επηρεάζονται αυτήν τη στιγμή από τις παλιές τάσεις, αλλά είναι επίσης πιο διατεθειμένοι να κάνουν πιο τολμηρές εμφανίσεις. «Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πάρουν περισσότερα ρίσκα αυτές τις μέρες. Σε αυτόν τον κόσμο όπου προσπαθούμε να βγούμε από την πανδημία, οι άνθρωποι θέλουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους και να επανεφεύρουν τον εαυτό τους με κάτι φρέσκο ​​και νέο», λένε οι make up artists.

«Είναι επίσης μια εμφάνιση που επικεντρώνεται στη μόδα και είναι παραδοσιακά δύσκολο να το πετύχεις».

Ενώ τα λευκασμένα φρύδια λέμε ότι επιστρέφουν, στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ εντελώς. «Ήταν πάντα βασικό στοιχείο στις πρωτοποριακές φωτογραφίσεις», λέει η διάσημη makeup artist Jenna Nicole. «Τα λευκασμένα φρύδια αναδεικνύουν περισσότερο το μακιγιάζ σας και πραγματικά σας επιτρέπουν να παίξετε με τα χρώματα».

Ο διάσημος καλλιτέχνης μακιγιάζ Ermahn Ospina λέει ότι μπορείτε να επιτύχετε αυτό το λουκ χωρίς να δεσμευτείτε με κάτι πιο μόνιμο, όπως να ξανθύνετε τα φρύδια σας. Η εναλλακτική είναι εφαρμόζοντας επιδέξια μακιγιάζ.

Η Healy προτείνει να πάρετε ένα τζελ φρυδιών, αλλά επιλέξτε με σύνεση. «Το κλειδί είναι να έχει τον ίδιο τόνο με το δέρμα σας, έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο», λέει. Όλα είναι θέμα προσοχής στη λεπτομέρεια.

Δείτε Επίσης
Φρύδια: Η

«Όταν εφαρμόζετε ένα προϊόν που μοιάζει με μάσκαρα, θέλετε πραγματικά να το δουλέψετε στο φρύδι προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν θέλετε απλώς να περάσετε το πάνω μέρος, οπότε φτάνετε πραγματικά εκεί κάτω στο βασικό στρώμα, πίσω από το φρύδι», λέει η Healy. «Αυτό θα σβήσει οπτικά όλες τις τρίχες και θα εξαλείψει αυτές τις σκοτεινές σκιές».

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ και ένα καθαρό πινελάκι, λέει η Jenna Nicole. «Βυθίστε το πινελάκι σας στο concealer σας και περάστε το μέσα από τα φρύδια σας», συμβουλεύει.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer, η Healy λέει ότι θα πρέπει να έχει «περισσότερη υφή μους, αντί για συμπιεσμένη κρέμα… πρέπει να είναι λίγο ανάγλυφο, ελαφρύ, κάπως ανάλαφρο, αλλά να προσφέρει πλήρη κάλυψη».

Προσθέτει ότι είναι χρήσιμο να το εφαρμόζουμε σε στρώσεις. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ φρυδιών με χρώμα, είτε ένα κονσίλερ, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.