Τα αγαπάτε ή τα μισείτε, τα σκούρα χείλη είναι εδώ

Τα αγαπάτε ή τα μισείτε, τα σκούρα χείλη είναι εδώ

Αν περιγράφαμε τις τάσεις ομορφιάς στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2023 με μία λέξη, τότε θα ήταν: εντυπωσιακή. Τα έντονα μάτια και τα σκούρα χείλη ξεχώρισαν τόσο στα μοντέλα όσο και στους παρευρισκόμενους στα σόου.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα σκούρα χείλη είναι σίγουρα εντυπωσιακά
Τα σκούρα χείλη είναι σίγουρα εντυπωσιακά

Σίγουρα, υπήρχε μία τάση και με τα ουδέτερα χρώματα στα πρόσωπα, όπως στους οίκους Miu Miu, Givenchy και Stella McCartney, αλλά ως επί το πλείστον, τα έντονα μάτια και χείλη ξεχώρισαν τόσο στα μοντέλα όσο και στους παρευρισκόμενους στις επιδείξεις. Μία τάση που τράβηξε πραγματικά την προσοχή – τόσο εντός όσο και εκτός πασαρέλας – ήταν τα υπερβολικά σκούρα χείλη.

Από την επίδειξη μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2023, Versace (αριστερά και δεξιά) και Etro (στο κέντρο)
Από την επίδειξη μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2023, Versace (αριστερά και δεξιά) και Etro (στο κέντρο)

Τα σκούρα χείλη βαμμένα σε βαθιές αποχρώσεις – από μπορντό και μωβ έως σοκολατί και μαύρο – ήταν μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των συμμετεχόντων στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023.

Τα πολύ σκούρα χείλη έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις επιδείξεις μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2023: Rochas //  Thom Browne // Louis Vuitton
Τα πολύ σκούρα χείλη έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις επιδείξεις μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2023: Rochas // Thom Browne // Louis Vuitton

Δεν είναι μόνο αυτό! Τα σκούρα χείλη ήταν επίσης εξαιρετικά δημοφιλή τόσο στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου όσο και του Παρισιού για την επόμενη σεζόν. Τα σκούρα χείλη έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες στις επιδείξεις Versace, Etro και Annakiki στο Μιλάνο. Εν τω μεταξύ, στο Παρίσι, η τάση ήταν έντονη στις πασαρέλες Thom Browne, Louis Vuitton και Rochas. Πάρτε μία πρώτη γεύση… γιατί από ό,τι φαίνεται θα επανέλθουμε με περισσότερα!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.