Τάση: Πορτοκαλί κραγιόν για τα πιο ζουμερά χείλη!

Τάση: Πορτοκαλί κραγιόν για τα πιο ζουμερά χείλη!

Ποιο χρώμα πρωταγωνιστεί στα χείλη μας αυτό το καλοκαίρι; Από τους πιο απαλούς τόνους ως και τους πιο έντονους, οι αποχρώσεις του πορτοκαλί διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία στο μακιγιάζ των χειλιών. Ας δούμε πώς διαλέγουμε απόχρωση αλλά και ποιες σκιές συνδυάζονται τέλεια.

Από την Άντζελα Μολφέτα

Μπορεί τα έντονα χρώματα στα χείλη, από το μοβ ως και το μπλε, που εμπνέονται από τη δεκαετία του ’90 να γίνονται best-seller, αλλά οι αποχρώσεις του πορτοκαλί αποτελούν την απόλυτη τάση για αυτό το καλοκαίρι!

Αφήνοντας τις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου να… ξεκουραστούν στο νεσεσέρ μας, επιλέγουμε μία, δύο ή και περισσότερες από τις αποχρώσεις του πορτοκαλί για να υπογραμμίσουμε το χαμόγελό μας με το πιο μοντέρνο άγγιγμα!

Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας!

Για να επιλέξουμε την ιδανική απόχρωση του πορτοκαλί για τα χείλη μας υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος: Επιλέγουμε τον τόνο, ανάλογα και με τον τόνο της επιδερμίδας μας!

 • Τα πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα αναδεικνύονται με τους πορτοκαλοκόκκινους τόνους ή τις αποχρώσεις του μανταρινιού!
 • Οι απαλοί και μεσαίοι τόνοι δέρματος γίνονται πιο ζεστοί με τις αποχρώσεις των κοραλλιών!

 • Τα πιο ψυχρά δέρματα, με μπλε ή λευκή βάση, ζωντανεύουν με τις πιο δροσερές αποχρώσεις του πορτοκαλί!
 • Οι σταρένιες επιδερμίδες ισορροπούν με τις χρυσοκίτρινες αποχρώσεις του πορτοκαλί, ενώ ένας πορτοκαλένιος τόνος της πάπρικας θεωρείται ασυναγώνιστος!

Δεν ξεχνάμε και τις υφές: Μια ματ φόρμουλα αποδίδει την πανδαισία του πορτοκαλί σε όλη της την ένταση, ενώ μια ελαφριά λαμπερή υφή θα κάνει τα χείλη μας τόσο ζουμερά όσο ένα πορτοκάλι!

Πώς οι σκιές ματιών συνδυάζονται με το απόλυτο κραγιόν

Τέλειες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί για τα χείλη, αλλά πώς θα τις συνδυάσουμε με τις σκιές των ματιών;

Το πρώτο βήμα για μια ζουμερή εμφάνιση είναι να επιλέξουμε την απόχρωση του πορτοκαλί που θέλουμε να φορέσουμε. Και η γκάμα των πορτοκαλί αποχρώσεων είναι πραγματικά, μεγάλη! Κυκλοφορούν από τις πιο παλ αποχρώσεις μέχρι και τις πιο έντονες!

Δείτε Επίσης
Πορτοκαλί: Η «έκρηξη» του καλοκαιριού είναι τάση!

 • Εάν είμαστε νέες, οι nude αποχρώσεις της σκουριάς προσδίδουν μια νότα γοητευτικής φρεσκάδας και ταιριάζουν υπέροχα με τους πιο παλ πορτοκαλένιους τόνους σκιάς!
 • Εάν είμαστε πιο τολμηρές, οι πιο φωτεινές αποχρώσεις του πορτοκαλί είναι η καλύτερη απάντηση και μια γραμμή σε πορτοκαλί άι-λάινερ είναι αρκετή, για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω μας!
 • Εάν έχουμε μαυρίσει αρκετά από τις ακτίνες του ήλιου, το ζουμερό πορτοκαλί ή ένας βαθύτερος τόνος που θυμίζει σαγκουίνι, μας  ταιριάζουν γάντι, ενώ οι αποχρώσεις της σκουριάς στα βλέφαρα μας ντύνουν με ένα δημιουργικό πέπλο μυστηρίου!

Η πιο εύκολη λύση για να συνδυάσουμε το πορτοκαλί κραγιόν με τις σκιές ματιών είναι μια πορτοκαλί σκιά! Ανάλογα με τη διάθεσή μας τώρα, μπορούμε να επιλέξουμε από μια ματ ως και την πιο λαμπερή σκιά ματιών.

 • Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε όλη την προσοχή στα χείλη μας, τότε πέρα από το πορτοκαλί κραγιόν τονίζουμε απλά το περίγραμμα των ματιών μας με ένα κλασικό, φτερωτό άι-λάινερ, μάσκαρα και καλοσχηματισμένα φρύδια.
 • Για μια βραδινή εμφάνιση, οι τόνοι της καπνισμένης σκουριάς στα βλέφαρα με μια δόση χαλκού ή κίτρινου-χρυσαφί και μαύρο άι-λάινερ, θα κάνει τις αποχρώσεις του πορτοκαλί στα χείλη να απογειωθούν!

 • Οι πορτοκαλοκόκκινοι τόνοι στα χείλη αναδεικνύονται τέλεια επιλέγοντας μια ζεστή χρυσή ή χάλκινη σκιά ματιών.
 • Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, μπορούμε να επιλέξουμε και συμπληρωματικά χρώματα. Για παράδειγμα, ένα πράσινο άι-λάινερ ταιριάζει απόλυτα με ένα κραγιόν στους τόνους της σκουριάς, ενώ εάν υπογραμμίσουμε το βλέμμα μας με ένα νέον πορτοκαλί άι-λάινερ και μια ματ πορτοκαλί απόχρωση στα χείλη, το αποτέλεσμα δεν θα είναι μόνο τολμηρό, αλλά και απόλυτα φουτουριστικό!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.