Κοτσίδες: Το νέο must στο hair styling

Κοτσίδες: Το νέο must στο hair styling

Οι κοτσίδες στα μαλλιά κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο στερέωμα της μόδας. Από τις πασαρέλες και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ως και τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, μία απλή κοτσίδα ανεβάζει τις μετοχές μας με τον πιο σέξι κι ανέμελο τρόπο. Ας δούμε πώς…

Από την Άντζελα Μολφέτα

Με χαλαρή διάθεση

Όσο κι εάν μας ταιριάζει το έντονο τράβηγμα των μαλλιών μας σε μια πολύ ψηλή και «τεζαρισμένη» αλογοουρά, το αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά τολμηρό και αμφίρροπο. Μια κοτσίδα, ένα σινιόν ή μια αλογοουρά που ξεκινά χαλαρά στον αυχένα και συγκρατείται με μια κορδέλα είναι με βεβαιότητα ό,τι πιο φίνο και στιλάτο για μια κομψή εμφάνιση.

Ώρα για παιχνίδι!

Για ένα σούπερ αποτέλεσμα δεν επενδύουμε, όμως, αποκλειστικά και μόνο στις μεταξωτές κορδέλες. Μία στενή λωρίδα δέρματος, ένα κορδόνι, μία μακριά και λεπτή δαντέλα ή ακόμα και ένα απλό νήμα κάνουν τη διαφορά. Τα τυλίγουμε γύρω ή μαζί με την κοτσίδα, αφήνουμε ελεύθερες τις άκρες τους και θαυμάζουμε το αποτέλεσμα!

Δείτε Επίσης
Φιόγκοι και φιογκάκια: Μία ρομαντική τάση και πώς να την υιοθετήσετε!

Επίσης, μπορούμε να περάσουμε το υλικό σαν στεφάνι, γύρω από το κεφάλι μας και να αφήσουμε τις άκρες να κινούνται ανέμελα είτε προς τη μία πλευρά είτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σε ένα παιχνίδι που θυμίζει κρυφτό!

Περίτεχνη κοτσίδες και σινιόν στολισμένα με υπέροχες βελούδινες ή σατέν κορδέλες, θηλυκότητα και κομψότητα πάνε μαζί!
Περίτεχνη κοτσίδες και σινιόν στολισμένα με υπέροχες βελούδινες ή σατέν κορδέλες, θηλυκότητα και κομψότητα πάνε μαζί!

Κοκαλάκια και φιογκάκια

Οι κοτσίδες και οι αλογοουρές βέβαια, δείχνουν το ίδιο όμορφες σε απλά πιασίματα, αλλά και σε κότσους. Μια πιο πρωτότυπη ιδέα είναι να δέσουμε στην άκρη της κοτσίδας μια κορδέλα, να στριφογυρίσουμε την πλεξίδα και να την κρατήσουμε ψηλά, πιάνοντας την με ένα κοκαλάκι/καρφίτσα. Μπορούμε επίσης, να διακοσμήσουμε την κοτσίδα μας με μερικά έτοιμα φιογκάκια που θα τοποθετήσουμε εδώ κι εκεί, για ένα ακόμα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.