Άρωμα που διαρκεί και διαρκεί…

Άρωμα που διαρκεί και διαρκεί...

Πάντοτε αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο τρόπος για να κάνουμε το άρωμά μας να διαρκεί περισσότερο. Οι ειδικοί αρωματοποιοί όμως, έχουν τη λύση του αινίγματος…

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Εάν αισθάνεστε σχεδόν πάντοτε ότι το άρωμά σας εξατμίζεται στον αέρα σχεδόν αμέσως μόλις το ψεκάσετε, δώστε προσοχή για να μάθετε πώς δεν θα συμβαίνει πλέον αυτό!

Παρόλο που συνηθίζουμε να φοράμε το άρωμά μας σε συγκεκριμένα σημεία – συνήθως τα σημεία παλμού, όπως στον καρπό και πίσω από τα αυτιά, αποδεικνύεται ότι πρέπει να εστιάσετε περισσότερο όχι πού, αλλά πότε! Έτσι, οι αρωματοποιοί εξηγούν ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε… τη χρονική στιγμή που βάζετε στο άρωμά σας.

Αν, όπως όλοι μας, έχετε την τάση να το φοράτε την τελευταία στιγμή, μόλις είστε ντυμένες και έτοιμες να φύγετε, τότε πιθανότατα δεν θα διαρκέσει όσο θέλετε… Αντ ‘αυτού, καλύτερα να το φοράτε αμέσως μόλις βγείτε από το μπάνιο ή το ντους σας!

Ο λόγος; «Το καλά ενυδατωμένο δέρμα κρατά το άρωμα καλύτερα, γι ‘αυτό καλύτερα να ψεκάζετε το άρωμα, αφού βγείτε από το ντους. Μάλιστα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε πρώτα μία άοσμη λοσιόν ή γαλάκτωμα σώματος ή το γαλάκτωμα του αρώματός σας», εξηγούν.

Τώρα, θα μοσχοβολάμε γλυκά όλη τη μέρα…

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.