Μανικιούρ σαν νερά… μάρμαρου για καλοκαιρινή διάθεση!

Μανικιούρ σαν νερά... μάρμαρου για καλοκαιρινή διάθεση!
Μανικιούρ σαν νερά... μάρμαρου για καλοκαιρινή διάθεση!
+2
Προβολή Φωτογραφιών
Μανικιούρ σαν νερά... μάρμαρου για καλοκαιρινή διάθεση!

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ωραία τάση και μάλιστα διεθνώς διάσημοι nail artists έχουν δημιουργήσει πολύ όμορφα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας κυρίως μπλε, γαλάζιες, πράσινες αλλά και ασπρόμαυρες αποχρώσεις.  Θα τα ερωτευτείτε!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Για να κάνετε μόνες σας αυτά τα «μαρμάρινα» νερά στο σπίτι, σίγουρα χρειάζεται να έχετε και λίγη καλλιτεχνία μέσα σας! Αλλά αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε μόνες θα χρησιμοποιήσετε ως βάση λευκό βερνίκι, στη συνέχεια θα προσθέσετε τυχαίες γραμμές του χρώματος της επιλογής για να δημιουργήσετε αυτά τα «νερά». Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γυαλιστερό βερνίκι και φυλλαράκια χρυσού για έξτρα καλοκαιρινή λάμψη. Το καλύτερο είναι ότι για να δημιουργήσετε αυτό το στιλ στα νύχια σας είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφα χρώματα, ενώ η τυχαία διάταξη των σχημάτων και των γραμμών δεν απαιτεί να είστε επαγγελματίας!

Για αυτό το όμορφο μανικιούρ θα χρειαστείτε:

  1. Ένα πλαστικό κύπελλο γεμάτο με νερό θερμοκρασίας δωματίου
  2. Ασετόν
  3. Βάση βερνίκι νυχιών
  4. Βαμβάκι
  5. Βερνίκια νυχιών της επιλογής σας
  6. Σελοτέιπ
  7. Βερνίκι top coat
  8. Ψαλιδάκι
  9. Οδοντογλυφίδες
  10. Πανάκι

Βήμα 1: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε τα νύχια σας με μία βάση για να τα προστατεύσετε  από το σπάσιμο.

Βήμα 2: Μόλις στεγνώσει η βάση, εφαρμόστε ένα χρώμα βερνικιού της επιλογής σας. Ανάλογα με τους συνδυασμούς που έχετε επιλέξει, το καλύτερο θα είναι να περάσετε το κυρίαρχο χρώμα.

Βήμα 3: Τώρα πρέπει να βάλετε γύρω από το δέρμα σε κάθε δάχτυλο ένα κομμάτι σελοτέιπ, αλλά προσπαθήστε να μην αγγίζει τα νύχια σας, γιατί θα καταστρέψει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης
Συνδυασμοί χρωμάτων για υπέροχα χέρια και πόδια

Βήμα 4: Τώρα ήρθε η ώρα για το διασκεδαστικό μέρος – η ανάμειξη των χρωμάτων. Θα πρέπει να πάρετε ένα από τα χρώματα που έχετε επιλέξει και να κρατήσετε το πινέλο πάνω από το πλαστικό κύπελλο με το νερό. Οι σταγόνες θα πέσουν μόνοι τους μέσα στο νερό, και στη συνέχεια θα σχηματίσουν κύκλους σε αυτό. Προσπαθήστε να μην κρατάτε το πινέλο πολύ ψηλά από το κέντρο του κυπέλλου. Μετά το πρώτο στάξιμο, επιλέξτε ένα άλλο χρώμα και κάντε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό σχέδιο χρωμάτων.

Βήμα 5: Τώρα, πρέπει να πάρετε μια οδοντογλυφίδα και να την τοποθετήσετε στον προτελευταίο κύκλο που έχει σχηματιστεί. Σύρετε προς τα μέσα, προς το κέντρο του κύκλου. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και δημιουργήστε τα σχήματα που σας αρέσουν. Μόλις έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, βουτήξτε το δάχτυλό σας στο κύπελλο. Επιλέξτε το σημείο, όπου έχετε δημιουργήσει το καλύτερο μοτίβο. Κρατήστε το δάχτυλό σας μέσα στο νερό για λίγα δευτερόλεπτα και αφαιρέστε το περιττό βερνίκι νυχιών γύρω από αυτό χρησιμοποιώντας μία οδοντογλυφίδα. Μετά από αυτό, πολύ προσεκτικά, βγάλτε το δάχτυλό σας από το κύπελλο. Επαναλάβετε αυτήν την ενέργεια με όλα τα δάχτυλά σας και όταν τελειώσετε, αφαιρέστε τα σελοτέιπ .

Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο. Το «μαρμάρινο» μανικιούρ είναι εύκολο, δεν απαιτεί πάρα πολύ χρόνο, μόνο τη φαντασία σας και τη θέλησή σας να κάνετε τα νύχια σας να φαίνονται όμορφα και εντυπωσιακά.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.