Καλοκαιρινές… ατυχίες και όλες οι έξυπνες λύσεις τους!

Καλοκαιρινές… ατυχίες και όλες οι έξυπνες λύσεις τους!

Τι κάνουμε αν καήκαμε από τον ήλιο; Πώς καλύπτουμε τις διχρωμίες στο δέρμα μας; Τι κάνουμε όταν τα μαλλιά μας είναι σαν… ανεμοδαρμένα; Μερικές έξυπνες, πρακτικές και πολύ απλές ιδέες και λύσεις για να ξεμπερδεύετε με τις μικρές ή λίγο μεγαλύτερες ατυχίες του καλοκαιριού.

Από την Άντζελα Μολφέτα

  • Εάν το παρακάνατε το προηγούμενο βράδυ διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας και τα μάτια σας είναι «σκοτεινά» και με «σακούλες», φορέστε ένα πραγματικά μεγάλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που δεν θα αποχωριστείτε ούτε στιγμή. Προσθέτει μυστήριο, μοναδικό στιλ και σας μεταμορφώνει σε σταρ!
  • Τα κλάμερ με μεγάλα λουλούδια από ύφασμα, δίνουν την ψευδαίσθηση του όγκου στα πιασμένα μαλλιά, όταν κάτι τέτοιο απαιτείται από το σχήμα του προσώπου ή αν δεν έχετε πλούσια κόμη.
  • Έχετε διχρωμίες στο πρόσωπο, οι οποίες δεν καλύπτονται με το συνηθισμένο σας αντιηλιακό; Φορέστε έναν ενισχυμένο δείκτη που θυμίζει κατά πολύ μέικαπ και ένα πλατύγυρο καπέλο και το καλύψατε.
  • Δεν προσέξατε επαρκώς ούτε βάλατε σωστά το αντηλιακό σας και ξεφλουδίσατε! Για να καλύψετε την ανεπιθύμητη διχρωμία απλώστε λίγο body lotion και στη συνέχεια ταμπονάρετε με μια μπρονζέ πούδρα που θα σας δώσει και έξτρα λάμψη.
  • Εάν τώρα, δεν φροντίσατε όσο θα έπρεπε για την αντιηλιακή προστασία της πλάτης σας συγκεκριμένα, και δυστυχώς κοκκινίσατε;  Προτείνουμε οπωσδήποτε χρήση ενός αντιηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας. Κρύψτε τις υπάρχουσες διχρωμίες φορώντας με παιχνιδιάρικη διάθεση ένα διάφανο παρεό στους ώμους, αντί για πασμίνα. Μέχρι που θα δημιουργήσετε και νέα τάση στη μόδα!
  • Εάν τα μαλλιά σας είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αφού βάλετε τζελ και τα χτενίσετε σε ένα απόλυτο wet look, πιάστε τα σε σινιόν ή χτενίστε τα προς τα πίσω και φορέστε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μεγάλα σκουλαρίκια.
  • Οι πανάδες επιτίθενται και στα χέρια σας; Αφού βάλετε αντιηλιακό με υψηλότατο δείκτη προστασίας, περιορίστε την εικόνα τους φορώντας μια διάφανη τουνίκ, κατά προτίμηση σε λευκό χρώμα, με φαρδιά μακριά μανίκια.
  • Το μακιγιάζ δεν ενδείκνυται κάτω από τον δυνατό ήλιο και δίπλα στο κύμα. Περιοριστείτε σε ένα αντιηλιακό με χρώμα, μια πούδρα τερακότας, μολύβι ή σκιά για τη διόρθωση των φρυδιών και ένα λαμπερό λιπγκλός, που θα κάνει το χαμόγελό σας ακαταμάχητο και ταυτόχρονα προσφέρει προστασία στα χείλη.
  • Ξεχάσατε το καπέλο στο ξενοδοχείο σας; Αντί αυτού, δέστε το παρεό στο κεφάλι σας και θα αποκτήσετε το πιο trendy ethnic look στην παραλία.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.