Τάση μανικιούρ: διαφορετικά χρώματα και σχέδια στα νύχια μας

Τάση μανικιούρ: διαφορετικά χρώματα και σχέδια στα νύχια μας

Η νέα τάση στο nail art είναι η… αναντιστοιχία! Με άλλα λόγια διαφορετικά σχέδια ή διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι και θεωρείται ό,τι πιο φρέσκο για το μανικιούρ του καλοκαιριού 2020.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Όταν κάνετε τα νύχια σας στο σπίτι, μερικές φορές μας πιάνει να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και να παίζουμε με διάφορα χρώματα στα νύχια μας. Ελάτε, πείτε την αλήθεια, σίγουρα κάποιες φορές έχουμε διασκεδάσει με αυτό τον κοριτσίστικο τρόπο.

Ε, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι, μπορείτε να το κάνετε και… επίσημα! Διασκεδάστε με το ανάλαφρο στιλ του να βάψετε κάθε νύχι σας κι ένα διαφορετικό χρώμα. Θεωρείται (και είναι!) ο πιο εύκολος τρόπος και μπορείτε να το κάνετε και μόνη σας. Αφήστε που θα είστε και στο πνεύμα της μόδας!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι nail artists για το φετινό καλοκαίρι προτείνουν να πάμε κι ένα βήμα παρακάτω. Η αναντιστοιχία επεκτείνεται πέρα από τα χρώματα, προσθέτοντας πινελιές, με διαφορετική διακόσμηση ή σχέδια στο  κάθε δάχτυλο.

Δείτε Επίσης
Δεν χρησιμοποιούμε κονσίλερ νυχιών; Τι είναι πάλι αυτό και γιατί να το κάνουμε!

Η τάση ονομάζεται ασυμμετρία ή αναντιστοιχία

Η όλη ιδέα έχει να κάνει με το συνδυασμό των σχεδίων ή των διακοσμήσεων σε κάθε νύχι για μια παιχνιδιάρικη αλλά ακόμη και σοφιστικέ εμφάνιση στα χέρια μας.

Τάση μανικιούρ: διαφορετικά χρώματα και σχέδια στα νύχια μας

Μπορεί να γίνει με γεωμετρικά μοτίβα μέχρι animal print ή με διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και… δημιουργήστε!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.