Το αγαπημένο σας άρωμα αποκαλύπτει τα αληθινά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας!

Το αγαπημένο σας άρωμα αποκαλύπτει τα αληθινά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας!

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η προσωπικότητα του αρώματός σας; Σας αρέσουν τα ξυλώδη, τα λουλουδάτα ή τα ανατολίτικα; Θα διερευνήσουμε την ψυχολογία του αρώματος με το τεστ προσωπικότητας που ακολουθεί. Επιλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα και γνωρίστε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Νο 1 Προσωπικότητα αρώματος: Ξηλώδη

Εάν το αγαπημένο σας άρωμα ανήκει στην κατηγορία με τα ξυλώδη αρώματα, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε οπαδός του μίνιμαλ, λάτρης των φυσικών πραγμάτων, πολύ αξιόπιστη, γήινη, προσγειωμένη και περιπετειώδης.

Θεωρείστε ως ένα άτομο που στοχεύει στην τελειότητα, που έχει υψηλές επιδόσεις και πολύ ρεαλισμό. Έχετε την τάση να τα πηγαίνετε καλά στον επαγγελματικό στίβο και στον ακαδημαϊκό χώρο υψηλού επιπέδου. Μπορεί να απολαμβάνετε την ύπαιθρο και δραστηριότητες όπως πεζοπορία, κ.λπ.

Μπορεί να έχετε ελεύθερο πνεύμα και μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σας. Μπορεί να είστε στοργικοί και ζεστοί στις προσωπικές σας σχέσεις.

Νο 2 Προσωπικότητα αρώματος: Ανατολίτικα

Εάν το αγαπημένο σας άρωμα ανήκει στην κατηγορία ανατολίτικα (π.χ. μόσχος, λιβάνι κ.λπ.), τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι γνωρίζετε πολύ καλά τα καλύτερα και τα πιο δυνατά σας σημεία.

Μπορεί να αποπνέετε τολμηρές, εκλεπτυσμένες, αισθησιακές και γεμάτες αυτοπεποίθηση ενέργειες. Μπορεί να φαίνεστε μυστηριώδης και σοβαρός τύπος, ωστόσο αφού σας γνωρίσουν καλά οι άνθρωποι, μπορεί να σας πουν ότι είστε το πιο διασκεδαστικό άτομο που έχουν γνωρίσει ποτέ.

Μπορεί να σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο της αφήγησης της ζωής. Μπορεί να έχετε μια σαγηνευτική, γοητευτική και εθιστική προσωπικότητα. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι κοντά σας και να σας γνωρίσουν, ενώ με τη  χαλαρή στάση σας, είστε καλοί στο να κάνετε τους ανθρώπους να σας ανοιχτούν. Έχετε την τάση να απολαμβάνετε τη ζωή στο έπακρο.

Νο 3 Προσωπικότητα αρώματος: Λουλουδάτα

Δείτε Επίσης
Μυρίζεις… σαν φεμινίστρια; Τι κάνει ένα άρωμα να αποπνέει θηλυκότητα;

Εάν το αγαπημένο σας άρωμα είναι λουλουδάτο, τα χαρακτηριστικά τής προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε κοινωνικοί, ζεστοί, χαρούμενοι, αισιόδοξοι, φιλικοί και ευαίσθητοι.

Ταυτόχρονα μπορεί να είστε ταπεινόφρων, αλλά σας αρέσει να είστε ευθύς και να λέτε τα πράγματα όπως είναι. Αποπνέετε κάτι παιδικό και αθώο. Ωστόσο, μπορεί να έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να είστε προσγειωμένη και πάντα χαμογελαστή.

Είστε «συντονισμένη» με τη θηλυκή σας πλευρά και απολαμβάνετε την παρέα  με τις φίλες σας και αγαπάτε την οικογένεια.

Εάν δε, λατρεύετε ιδιαίτερα το άρωμα τριαντάφυλλου, μπορεί να σκέφτεστε υπερβολικά και να σταθμίζετε τα πράγματα πολύ πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Μπορεί να είσαι χαριτωμένη, γλυκιά και απελπιστικά ρομαντική!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.