Kure Bazzar: Μία νέα άφιξη ιδανική για τα νύχια μας!

Kure Bazzar: Μία νέα άφιξη ιδανική για τα νύχια μας!
Kure Bazzar: Μία νέα άφιξη ιδανική για τα νύχια μας!
Η αποκλειστική σύνθεση της Kure Bazaar είναι μέχρι και 90% φυσικής προέλευσης, διατηρώντας τη ζωτικότητα και την υγεία των νυχιών με σεβασμό στον φυσικό κύκλο αναγέννησής τους.
Η γκάμα περιλαμβάνει από nude και ροζ αποχρώσεις μέχρι τρεις εκπληκτικές και σούπερ μοντέρνες κόκκινες επιλογές για τη χειμωνιάτικη σεζόν
Κλείστε ένα ραντεβού στο GB Spa για να δοκιμάσετε μία εξαιρετική εμπειρία περιποίησης νυχιών. Θα εντυπωσιαστείτε με την ποιότητα, τη λάμψη, την ποικιλία χρωμάτων αλλά και με την αντοχή τους (φωτογραφία: Studio Panoulis)
Προβολή Φωτογραφιών
Kure Bazzar: Μία νέα άφιξη ιδανική για τα νύχια μας!

Με motto “The Good Nail Philosophy” τα Kure Bazaar αφού έχουν ήδη κατακτήσει τα ωραιότερα spa στη Γαλλία ήρθαν και στην Ελλάδα και μάλιστα στο υπέροχο GB Spa του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας, στη Μεγάλη Βρεταννία.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει (αν και μπορεί να το γνωρίζετε ήδη από τις προσωπικές σας επιλογές) ότι η μεγάλη τάση στα καλλυντικά είναι τα όλο και πιο φυσικά προϊόντα: Για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος, των μαλλιών και τώρα ήρθε η στιγμή για τα νύχια μας.

Η συλλογή βερνικιών για τα νύχια Kure Bazaar είναι ακριβώς μία τέτοια περίπτωση. Η Kure Bazaar δημιούργησε ένα πρωτοποριακό βερνίκι νυχιών νέας γενιάς, αναπτύσσοντας μία καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση που συνδυάζεται με τα ζωηρά χρώματα της παριζιάνικης μόδας.

Γιατί σίγουρα μπορεί να αγαπάμε τις φυσικές φόρμουλες, αλλά δεν θέλουμε και καμία έκπτωση στο τελικό αποτέλεσμα! Χρόνια έρευνας λοιπόν, οδήγησαν σε μία τεχνολογική καινοτομία που επιτρέπει τη σημαντική μείωση χημικών ουσιών στη σύνθεση, χωρίς συμβιβασμούς για την ποιότητα του προϊόντος.

Η ανθεκτικότητα, η γυαλάδα και η λάμψη είναι απίστευτες!  Η αποκλειστική σύνθεση της Kure Bazaar είναι μέχρι και 90% φυσικής προέλευσης, διατηρώντας τη ζωτικότητα και την υγεία των νυχιών με σεβασμό στον φυσικό κύκλο αναγέννησής τους.

Η Kure Bazaar καινοτομεί αναπτύσσοντας  μία “10 Free” σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Bamboo και βιταμίνη E. Χωρίς τολουένιο, φορμαλδεϋδη, φθαλικό διβουτυλεστέρα, συνθετική καμφορά, TPHD, paraben, ξυλένιο,στυρένιο και βενζοφαινόνες 1 και 3.

Ένα απολαυστικό διάλειμμα στη Μεγάλη Βρεττανία

Μετά από έρευνες και δοκιμές αρκετών χρόνων, τα βερνίκια Kure Bazaar κυκλοφόρησαν αρχικά στη γαλλική αγορά και στη συνέχεια έγιναν ανάρπαστα στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Και φυσικά, καθόλου τυχαία βρήκαν τη θέση που τους ταιριάζει απολύτως στο κομψό και άψογο στις υπηρεσίες του Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Είχα τη χαρά να ζήσω την εμπειρία ενός μανικιούρ που τα έχει… όλα! Γιατί μετά την καθιερωμένη «ιεροτελεστία» με το λιμάρισμα, το γυάλισμα κ.λπ. και πριν το πέρασμα του βερνικιού, υπάρχει και κάτι επιπλέον που κάνει τη διαφορά!

Δείτε Επίσης
Νύχια... παγωτό! Η πιο γλυκιά τάση μανικιούρ του καλοκαιριού!

Η εξαιρετική κοπέλα που είχε αναλάβει τη φροντίδα μου, πέρασε στα χέρια μου γαντάκια που μέσα περιείχαν μία επίσης φυτική μαλακτική και θρεπτική κρέμα-μάσκα για την ενυδάτωση και τη θρέψη των νυχιών αλλά και της επιδερμίδας των χεριών.

Η συνέχεια, είχε μόνο ένα πρόβλημα… Την επιλογή χρώματος! Η γκάμα περιλαμβάνει από nude και ροζ αποχρώσεις μέχρι τρεις εκπληκτικές και σούπερ μοντέρνες κόκκινες επιλογές για τη χειμωνιάτικη σεζόν.

Σας προτείνω να κλείσετε ένα ραντεβού και να τα δοκιμάσετε. Θα εντυπωσιαστείτε με την ποιότητα, τη λάμψη, την ποικιλία χρωμάτων αλλά και με την αντοχή τους.

Σκεφτείτε πόσο ωραία ιδέα είναι όταν είμαστε στο κέντρο για δουλειές, να κάνουμε ένα διάλειμμα αφιερωμένο στον εαυτό μας σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον, που έχει έναν μαγικό τρόπο να σε αποφορτίζει με το που περνάς την πόρτα του… Μία μικρή ανάσα πολυτέλειας που μπορούμε να ζήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε κράτηση: www.gbspa.gr, τηλ.: 210 3330799 / 772

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.