«Μαύρη» αρωματική μαγεία!

«Μαύρη» αρωματική μαγεία!
«Μαύρη» αρωματική μαγεία!
Προβολή Φωτογραφιών
«Μαύρη» αρωματική μαγεία!

Ο Tom Ford δημιουργεί ένα νέο άρωμα για άνδρες και γυναίκες. Το Ombré Leather γοητεύει μέσα στο λείο μαύρο μπουκάλι του με πλούσιες νότες από μαύρο δέρμα…

Απελευθερωμένο, το Ombré Leather αποκαλύπτεται σαν ένα τοπίο σε επίπεδα. Όποιος το φοράει ξεκινάει ένα νοτιοδυτικό ταξίδι αρωμάτων, από την έρημο της Δύσης.

Το πικάντικο κάρδαμο και το σαφράν μας ταξιδεύουν στο άνοιγμα του αρώματος, καθώς οι λουλουδάτοι τόνοι της ερήμου αντανακλώνται με μια συνεχή εναλλαγή, προσδίδοντας μια αινιγματική γλυκιά νότα από γιασεμί sambac.

Το πλούσιο μαύρο δέρμα αγκαλιάζει το άρωμα σαν ένα δεύτερο δέρμα, ένας απτός αισθησιασμός χαρίζει μια περαιτέρω υφή σε συνδυασμό με τα εθιστικά ξύλα από πατσουλί και vetiver.

Δείτε Επίσης
Signature Naturelle: Το νέο άρωμα του οίκου Chloé είναι οικολογικό

Tom Ford - Ombre LeatherΗ διακριτική αποκάλυψη του λευκού βρύου και του ζεστού κεχριμπαριού από φαράγγια μιμούνται τη θερμότητα της ηλιόλουστης γης, την καυτή πέτρα και την άμμο ως νότες βάσης του αρώματος.

Το Tom Ford Ombré Leather Eau du Parfum  είναι κλεισμένο σε ένα λείο, ματ μαύρο μπουκάλι. Η συσκευασία του αρώματος των 50ml και 100ml διαθέτει την κομψή, αρχιτεκτονική εμφάνιση εμπνευσμένη από πιόνι σκακιού. Το όνομα του αρώματος αναγράφεται στο μπουκάλι επάνω σε μια ανάγλυφη ετικέτα με δερμάτινη υφή.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.